• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικο

Αποτελέσματα για

Πλαστικο

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  2. BIO-RAD - ÉTABLISSEMENT DE GÉMENOS (ANCIENNEMENT PLASTIFRANCE)

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Plastifrance σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται πλαστικά συστατικά για τις βιομηχανίες της αεροναυπηγικής, ιατρικής, αυτοκινήτου... Οι αξίες μας είναι η βιομηχανική αριστεία, η ποιότητα των υπηρεσιών και η καινοτομία για εξαρτήματα που προσαρμόζονται άριστα στις εφαρμογές σας. κατασκευαστής πλαστικών συστατικών με έγχυση (πλαστικά πώματα, πλαστικά καπάκια, κύλινδροι και προστατευτικά) για την προστασία των εξαρτημάτων σας κατά την μεταφορά, την επεξεργασία επιφάνειας και το φινίρισμα (πόμολα, ακροφύσια…) και την διαχείριση των καλωδιώσεων (στυπιοθλίπτες, δακτύλιοι σύσφιξης, φράκτες, πένσες και πριτσίνια…).

  3. BIOPAILLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η BIOPAILLE, γαλλική επιχείρηση οικολογικά υπεύθυνη, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή καλαμακιών από φυτικές ίνες. 'Ολα τα καλαμάκια μας είναι οικολογικά, υπεύθυνα και 100% βιοδιασπώμενα. 'Ολα τα οικολογικά μας καλαμάκια κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο μας εργοστάσιο. Από την ίδρυση μας, φροντίζουμε συνεχώς να βρίσκουμε νέες λύσεις ώστε η BIOPAILLE να αποτελεί παράδειγμα όσον αφορά την οικολογική ευθύνη. Εμπορεύουμε μια μεγάλη γκάμα καλαμακιών που σέβονται 100% τον πλανήτη μας. Η BIOPAILLE είναι ο προμηθευτής και κατασκευαστής βιοδιασπώμενων καλαμακιών για τους επαγγελματίες: καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ντισκοτέκ....που επιθυμούν να καταναλώνουν με πιο υπεύθυνο τρόπο. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τα καλαμάκια σας προσθέτοντας το λογότυπο σας ή το όνομα της φίρμας σας.

  4. SML IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SML IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Φρούτα αποξηραμένα, Αποξηραμένα φρούτα, ασιατικές κουζίνες, μακρυκοκκο ρυζι, Συσκευασίες για τρόφιμα, ταϊλανδεζικο ρυζι, και πλαστικό κουτί. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. EUROPACKCOM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EUROPACKCOM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινα φιαλίδια και μπουκαλάκια, Γυάλινα φιαλίδια και μπουκαλάκια, πλαστικα φιαλιδια, Τοποθέτηση σε φιαλίδια, και γυαλινα βαζακια. Έχει έδρα σε La Farléde, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SICOMIN

    Γαλλία

    Σύνθεση και κατασκευή εποξειδικών συστημάτων. Οι δραστηριότητες μας κινούνται γύρω από έξι μεγάλες οικογένειες προϊόντων : εποξειδικά συστήματα, ενισχυτικά, υλικά, φορτία, υλικά ξεκαλουπώματος και αναλώσιμα. Παράγουμε για όλους τους τομείς δραστηριότητας χρησιμοποιώντας σύνθετα υλικά : αεροναυπηγική, οικοδομή, αθλητισμός και αναψυχή, τέχνες και παραστάσεις, πολιτική μηχανική και πράσινες ενέργειες. Η Sicomin είναι στην υπηρεσία διεθνούς πελατείας εδώ και πάνω από 25 χρόνια.

  2. EPSILON-PRODUCT

    Γαλλία

    Η εταιρεία EPSILON-PRODUCT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις οχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικά πλαστικά προϊόντα, Πολυμερή, Μηχανικά πλαστικά προϊόντα, πρότυπα και τρισδιάστατες εκτυπώσεις, και Πολυμερή. Έχει έδρα σε Marignane, Γαλλία.

  3. PLAST1JECT

    Γαλλία

    Η εταιρεία PLAST1JECT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την βιομηχανία μεταφορικών μέσων. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.

  4. PAJORA DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία PAJORA DISTRIBUTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, μεμβρανες συσκευασιας, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Istres, Γαλλία.

  5. SPB - VISSERIE ET FIXATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία SPB - VISSERIE ET FIXATION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα στερέωσης, τεχνική βιδοποϊία, μεταλλικα ειδη στερεωσης, συστηματα στερεωσης απο πλαστικο, και Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  1. NMA

    Γαλλία

    Η εταιρεία NMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, μεταποίηση πλαστικών υλών, και προϊοντα βασης και ημιτελη προϊοντα απο πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Plan D'orgon, Γαλλία.

  2. STERNE

    Γαλλία

    Η εταιρεία STERNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιλικόνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Σιλικόνη, ελαστομερη, ελαστομερη, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  1. DBI GROUPE - AGENCE SUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία DBI GROUPE - AGENCE SUD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταχυσυνδεσμοι, συνδεσμοι, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Jonquerettes, Γαλλία.

  2. DMV-SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία DMV-SA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταχυσυνδεσμοι, εξαρτηματα για ψυκτες, και σωληνες πολυαιθυλενιου. Έχει έδρα σε Trets, Γαλλία.

  3. AMBIANCE GAZON - L ARTISAN JARDINIER

    Γαλλία

    Η εταιρεία AMBIANCE GAZON - L ARTISAN JARDINIER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία ενδυμάτων. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  4. SIRAP FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIRAP FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, και πλαστικα κεσεδακια για τροφιμα. Έχει έδρα σε Noves, Γαλλία.

  5. EPK DESIGN GROUP

    Γαλλία

    Η εταιρεία EPK DESIGN GROUP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραθυρα αλουμινιου, ξυλινο παραθυρο, πλαστικά παράθυρα, και αξεσουαρ για διακοσμητες. Έχει έδρα σε Le Tignet, Γαλλία.

  6. YOBIS TRADING

    Γαλλία

    Η εταιρεία YOBIS TRADING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασιες, βιομηχανικα μηχανηματα, και Πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. SUD MATIERES PLASTIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SUD MATIERES PLASTIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα και τόρνευση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Manosque, Γαλλία.

  8. NETTOYER-LA-MAISON.COM

    Γαλλία

    Η εταιρεία NETTOYER-LA-MAISON.COM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικα δοχεια. Έχει έδρα σε Saint Laurent Du Var, Γαλλία.

  1. CMDECO

    Γαλλία

    Η εταιρεία CMDECO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνητά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικά δοχεία για φυτά, και τεχνητα ανθη και φυτα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. ONE TOO

    Γαλλία

    Η εταιρεία ONE TOO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την βιομηχανία μεταφορικών μέσων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Saint-jeannet Les Plans, Γαλλία.

  3. SAS MK

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS MK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λυόμενα κιόσκια, μπανγκαλόους και σπίτια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανάπτυξη και καινοτομία, automotive technologies, πισινες για κεντρα ευεξιας, και διάφορα είδη από πλαστικά υλικά. Έχει έδρα σε La Garde, France, Γαλλία.

  4. MECANOPLAST

    Γαλλία

    Η εταιρεία MECANOPLAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε La Crau, Γαλλία.

  5. RELIEF DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία RELIEF DISTRIBUTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

  6. SPUR ENVIRONNEMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία SPUR ENVIRONNEMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιενεργά απόβλητα - υπηρεσίες απολύμανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συλλογη απορριματων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση πλαστικού. Έχει έδρα σε Rognac, Γαλλία.

  7. LA POLYVALENCE ET LE ROTOMOULAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA POLYVALENCE ET LE ROTOMOULAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία και κάδοι πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δεξαμενες απο πλαστικο, καδοι απο πλαστικο, και πλαστικοι παγκοι για εργαστηρια. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  8. RESOLTECH

    Γαλλία

    Η εταιρεία RESOLTECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Eguilles, Γαλλία.

  9. AGENCEMENT MOUSSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AGENCEMENT MOUSSE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  10. FRANCE CONSTRUCTIONS SOLS SPORTIFS ET TECHNIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE CONSTRUCTIONS SOLS SPORTIFS ET TECHNIQUES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Cuers, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

68 Επιχειρήσεις