• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικές συσκευασίες τροφίμων

Αποτελέσματα για

Πλαστικές συσκευασίες τροφίμων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SML IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SML IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Φρούτα αποξηραμένα, Αποξηραμένα φρούτα, ασιατικές κουζίνες, μακρυκοκκο ρυζι, Συσκευασίες για τρόφιμα, ταϊλανδεζικο ρυζι, και πλαστικό κουτί. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. SIRAP FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIRAP FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, και πλαστικα κεσεδακια για τροφιμα. Έχει έδρα σε Noves, Γαλλία.

  3. SARL PMB

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL PMB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασίες τροφίμων, Πλαστικές συσκευασίες, είδη συσκευασίας από χαρτόνι, και βιοαποικοδομήσιμες συσκευασίες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. PAJORA DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία PAJORA DISTRIBUTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, μεμβρανες συσκευασιας, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Istres, Γαλλία.

  5. POLYETH AZUR

    Γαλλία

    Κατασκευάζονται τσάντες σε περιβλήματα, ταινίες LDPE, MD, HD, με έως και 4 χρώματα flexo εκτύπωση. Συγκόλληση χυτών ή με σύρμα. Κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη σύμφωνα με τεχνικές δυνατότητες. Όλα τα προϊόντα που προορίζονται για όλους τους τομείς επιχειρήσεων (τρόφιμα - καταστήματα - Ready-to-Wear - Υπόδηση - Φαρμακεία - Αρώματα - βιβλιοθήκες ......) και είναι διαθέσιμα σε πολυαιθυλένιο LDPE / MDPE / HDPE, παραδοσιακά και όξο βιοαποικοδομήσιμα με ή χωρίς εκτύπωση. Από τώρα και στο διαδίκτυο, η οικογενειακή μας δομή και τα συμπληρωματικά μας μηχανήματα μας επιτρέπουν μια ασυνήθιστη ευελιξία στην εταιρεία: Υλοποίηση μικρών, μεσαίων και μεγάλων σειρών παραγωγής. Κατασκευή και υλοποίηση τσαντών κατόπιν ζήτησης. Ενδιαφέρεστε; Τηλεφωνήστε μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας συμβουλεύσουμε

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LAUVIGE EMBALLAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LAUVIGE EMBALLAGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιάλες πλαστικές και δοχεία, και Φιάλες πλαστικές και δοχεία. Έχει έδρα σε Brignoles, Γαλλία.

  2. RUBEL

    Γαλλία

    Η εταιρεία RUBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα εντερα, συσκευασιες τροφιμων, καφέ χαρτί κραφτ, και συσκευασιες. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.