• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πιστοποιημενα προιοντα

Αποτελέσματα για

Πιστοποιημενα προιοντα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HIGH SOCIETY - NOVAREV

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η NOVAREV επιβάλλεται σήμερα ως ο ηγετικός χονδρέμπορος της γαλλικής αγοράς σε ότι αφορά την κάνναβη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε ώστε να προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, στις πιο σωστές τιμές, καθώς και μια άψογη εμπειρία εξυπηρέτησης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την δραστηριότητα σας στην αναπτυσσόμενη αγορά της κάνναβης. Βούληση μας ήταν να μεταβιβάσουμε την τεχνογνωσία μας σε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο και γιαυτό επιλέξαμε το χονδρικό εμπόριο, διαπιστώνοντας τον ενθουσιασμό των ιδιωτών μας πελατών σε σχέση με τα προϊόντα κάνναβης προς πώληση στα καταστήματα HIGH SOCIETY. Ως ειδικός σε θέματα κάνναβης, προσφέρουμε άνθη, γύρη, ρητίνες και άλλα προϊόντα ανώτατης ποιότητας, πιστοποιημένα και στις καλύτερες δυνατές τιμές. 'Όλα τα προϊόντα που πουλάει η NOVAREV προκύπτουν από μια αψέγαστη διαδικασία, την οποία ελέγχουμε πλήρως σε κάθε στάδιο, από την επιλογή των φαινοτύπων των σπόρων κάνναβης ως την κατανάλωση και την ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Προσφέρετε στους πελάτες σας προϊόντα ποιότητας, αποτέλεσμα μιας μοναδικής τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης επιλέγοντας τα προϊόντα κάνναβης NOVAREV. Τα άνθη, ρητίνες και γύρη μας είναι ανώτατης ποιότητας, με εξαιρετικές οσφρητικές πυραμίδες, για την απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  3. SMILYYY

    Γαλλία

    Smilyyy Dental, διανομέας οδοντικών προϊόντων. Κατασκευάζει και συνεργάζεται με παγκόσμιους εταίρους για να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα με άριστη σχέση ποιότητας/τιμής.Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων CFAO, μεγάλη γκάμα ακρυλικών δοντιών και κεριών για εργαστήρια. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα CE.

  4. TADE PAYS DU LEVANT

    Γαλλία

    Η Tadé Pays du Levant είναι μια γαλλική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη διανομή γνήσιου σαπουνιού Χαλεπίου, το οποίο παρασκευάζεται στη Συρία εδώ και πάνω από 25 χρόνια, και προτείνει μια μεγάλη συλλογή παραδοσιακών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης της Μεσογείου: σαπούνια Χαλεπίου, Μασσαλίας, έλαια περιποίησης, κρέμες για τα χέρια, υγρά σαπούνια, αλουνίτης, ελαφρόπετρες, ανδρικά προϊόντα περιποίησης, κερί αποτρίχωσης, κολόνια, γαλακτώματα σώματος, αρωματικά σαπούνια…. Τα φυσικά ή πιστοποιημένα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ καλλυντικά μας συνοδεύονται από μια πολυποίκιλη γκάμα αξεσουάρ μπάνιου: γάντι από ύφασμα κρεπ Kessa, λούφα, γάντι από δέρμα κατσίκας, φυσικό μετάξι, ταινία απολέπισης, σιζάλ, καθώς και βάση για σαπούνι, βάση βούρτσας, σαπουνοθήκη, πινέλα ξυρίσματος, foota... Θα βρείτε επίσης τις οικολογικές και οικονομικές λύσεις μας για τη συντήρηση των λευκών ειδών και του σπιτιού, σε συνδυασμό με μαύρο σαπούνι, τριμμένο σαπούνι, σκόνες και σαπούνια αφαίρεσης λεκέδων, καθαριστικό Pierre d’argent. Τα σαπούνια και το τριμμένο σαπούνι Χαλεπίου διατίθενται συσκευασμένα, χωρίς επωνυμία ή χύδην

  5. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

    Γαλλία

    Η Algovital ειδικεύεται στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης και βιολογικών καλλυντικών όπως έλαια, αλοιφές ή τζελ. Χάρη στα 40 χρόνια μας πείρα και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι παραγωγοί αιθέριων ελαιών της Γαλλίας και όλου του κόσμου, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σε αιθέρια έλαια 100% φυσικής προέλευσης, αγνά και πιστοποιημένα βιολογικά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες εφαρμογές, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, φάρμακα, αρώματα και αρωματοθεραπεία. Τα έλαια μας συσκευάζονται σε μεταλλικά βαρέλια 1 κιλού ως 1 τόνο. Αναγνωρισμένος προμηθευτής, είμαστε σε θέση να σας συνοδέψουμε σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις αρχικές μελέτες ως τους τελικούς αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η ALGOVITAL επεμβαίνει δυναμικά από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν. Το εργαστήριο μας έρευνας και ανάπτυξης προσφέρει την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα του ώστε να σας συνθέσει ποιοτικά προϊόντα στα μέτρα σας.