• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πετσετες

Αποτελέσματα για

Πετσετες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. EIRL - LE QUANG

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EIRL - LE QUANG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πετσέτες μπάνιου, πετσετες, πετσετες μπανιου, καλαμακια, πιατικα, κυπελλα μιας χρησης, πετσέτες οικολογικές, και Πετσέτες μπάνιου. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

  2. SAS ENSOLEILLADE

    Γαλλία

    Η L’Ensoleillade είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στην κατασκευή και μεταποίηση υφασμάτινων ειδών για τον οίκο που ιδρύθηκε το 1996. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το σπίτι, κυρίως για το τραπέζι, όπως τραπεζομάντηλα και επιτραπέζια αξεσουάρ. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία συλλογών, από τις τελευταίες τάσεις μέχρι τα κλασικά ή τοπικά σχέδια, ώστε όλοι να βρουν κάτι που να τους ικανοποιεί. 'Ολα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Νότια Γαλλία, στην καρδιά της Προβηγκίας, κοντά στα υπέροχα φαράγγια Gorges du Verdon. Ο κατάλογος μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα τραπεζομάντηλων και λευκών ειδών για το τραπέζι, αξεσουάρ κουζίνας, διακόσμησης ακόμα και ενδύματα από τοπικό ύφασμα. Διαθέτουμε επίσης μια γραμμή μικρών αποσκευών με επένδυση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. AZVR

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZVR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετσέτες μπάνιου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πετσετες απο σφουγγαρι, και πετσετες. Έχει έδρα σε La Colle Sur Loup, Γαλλία.

  4. GROSSISTE FOUTA KIKOY

    Γαλλία

    Η εταιρεία GROSSISTE FOUTA KIKOY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετσέτες μπάνιου. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

  5. HYGISTORE

    Γαλλία

    Η εταιρεία HYGISTORE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Μηχανήματα διανομής πετσετών και σαπουνιού, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Μηχανήματα διανομής πετσετών και σαπουνιού, χαρτινες χειροπετσετες, και χαρτινα ρολα για πετσετες μιας χρησης. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TESSITEX

    Γαλλία

    Η εταιρεία TESSITEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετσέτες μπάνιου. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. HYGIENE & EMBALLAGE 555

    Γαλλία

    Η εταιρεία HYGIENE & EMBALLAGE 555, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτινα ρολα για πετσετες μιας χρησης. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. FOUTA-PASCHER

    Γαλλία

    Η εταιρεία FOUTA-PASCHER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετσέτες μπάνιου. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

  4. SINATEX

    Γαλλία

    Η εταιρεία SINATEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετσέτες μπάνιου. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.