• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παραγωγή

Αποτελέσματα για

Παραγωγή

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  2. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  3. EXPORT LINE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

  4. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

  5. PARFUM & PROJET

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Parfum & Projet προέκυψε από την βούληση της ιδρύτριας της, την Claudine Roublot, να προσφέρει αρώματα προσβάσιμα σε όλους. Η εργασία της σε επιχειρήσεις και οίκους παγκόσμιας φήμης όπως οι Parfumerie Fragonard, Diptyque, Ladurée, le Fouquet’s Paris, Barney’s NY, Marks&Spencer ή Anthropologie, την βοήθησε ώστε να αποκτήσει γνώση σε ότι αφορά την αγορά και τους διάφορους φορείς. Ο απόλυτος της έλεγχος σε όλη την δημιουργική αλυσίδα καθώς και το δίκτυο της προμηθευτών και έμπιστων ανταποκριτών, όλοι εξειδικευμένοι στον τομέα της αρωματοποιίας, είναι στη διάθεση σας προκειμένου να δημιουργήσετε το άρωμα σας στα μέτρα σας. Εδώ και 9 χρόνια, προσφέρει την τεχνογνωσία της στις φίρμες της έτοιμης ένδυσης και αξεσουάρ, σε καταστήματα concept, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, σε πρακτορεία επικοινωνίας, δημιουργία σήματος, επιρροής και διοργάνωσης εκδηλώσεων, προσφέροντας τους μια ετοιμοπαράδοτη λύση...την άριστη υπογραφή με οσφρητικό μάρκετινγκ. Η Parfum & Projet επιλέγει τους καλύτερους τεχνίτες σε όλα στα στάδια του σχεδιασμού και συνδυάζει την τεχνογνωσία τους ώστε να δημιουργήσει έναν τελικό προϊόν ανώτατης ποιότητας, απόλυτα συμβατό με την προσωπικότητα σας: Άρωμα, Eau de Parfum, Eau de Toilette, Ομίχλη για το σώμα και τα μαλλιά, άρωμα και αποσμητικό χώρου. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MAISON VIGNES & MER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η MAISON VIGNES & MER είναι ένας οίκος που ιδρύθηκε το 2016. Τα αμπέλια συντηρούνται και εκμεταλλεύονται άριστα εδώ και πολλά χρόνια στον αμπελώνα Bandol, γύρω από την κοινότητα της Cadière d'Azur. Εγκατεστημένη στην πατρίδα των ροζέ κρασιών, σας προσφέρουμε μια γκάμα ροζέ στις κατηγορίες vin de pays, Côtes de Provence και Bandol. Προσφέρουμε επίσης εκλεκτό λευκό, ροζέ και κόκκινο κρασί Bandol με έντονη γεύση.Τα κρασιά Bandol φημίζονται εδώ και αιώνες στην Γαλλία αλλά και στο εξωτερικό. Το κρασί Bandol ήταν μάλιστα το αγαπημένο κρασί του βασιλιά Λουδοβίκου 15 ο οποίος το επέβαλλε στα βασιλικά επίσημα τραπέζια. Παραθαλάσσια, στην νομαρχία του Var, επεκτείνεται ο αμπελώνας στους λόφους με νότιο προσανατολισμό και πεζούλια που ονομάζονται "restanques". Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. DINA COSMETICS FRANCE SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργός και κατασκευαστής αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργία, ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συσκευασία και εμπόριο αρωμάτων, κολωνιών, κρεμών σώματος και αποσμητικών. Συσκευασία καλλυντικών κατά παραγγελία. Η γαλλική εταιρεία Dina Cosmetics France έχει ήδη καθιερωθεί στον κόσμο και ψάχνει για διανομείς στην Ευρώπη και διεθνώς. Κατέχουμε ιδιόκτητο εργαστήριο συσκευασίας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια συνεχής ποιότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, κοντά στο Grasse, στην πόλη των αρωμάτων, στη γαλλική Ριβιέρα από το 1981, έχουμε μονίμως γνώση της αγοράς και εξασφαλίζουμε αλάνθαστη αυστηρότητα.

  3. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γάλλος ειδικός στην δημιουργία καλλυντικών σε full-service που ξεκινά από την ιδέα και καταλήγει στο τελικό προϊόν : σύνθεση, κανονισμός, δοκιμές, φάκελος πληροφοριών του προϊόντος, συσκευασία, παρασκευή και συσκευασία. Η Pôle Cosmétique είναι επίσης ηγέτης στην Γαλλία σε ότι αφορά της τυπικές διαδικασίες που αφορούν την διάθεση καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε πρόκειται για την εισαγωγή προϊόντων που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ ή για την καταγραφή προϊόντων που παρασκευάζονται εντός Ευρώπης, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει όλες τις νομικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό 1223/2009 CE : Δημιουργία του φακέλου πληροφοριών προϊόντος (DIP), τοξικολογική εκτίμηση, δοκιμές ασφάλειας, καταχώρηση CPNP. Χάρη στο τμήμα της διεθνής νομοθεσίας, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες για την εξαγωγή καλλυντικών προϊόντων στις ΗΠΑ (FDA), Καναδά (Υγεία Καναδά), Κίνα, Asean, Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Αφρική.

  4. ACANTHIS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εργαστήριο παρασκευής εξειδικευμένο σε ότι αφορά τα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών γαλλικής χλωρίδας, το εργαστήριο Acanthis προσφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, στα μέτρα τους, την γκάμα των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και διαιτητικών προϊόντων ή φυτικά εκχυλίσματα για λογαριασμό τρίτων. Διαμορφωτής του φυτικού περιβάλλοντος, το εργαστήριο Acanthis ελέγχει όλη την αλυσίδα ανάπτυξης ενός προϊόντος: από την εύρεση των πρώτων υλών, βιολογικής ή φυσικής προέλευσης και τοπικής παραγωγής κατά προτίμηση, μέχρι την παρασκευή και συσκευασία του τελικού προϊόντος στα μέτρα του πελάτη στους χώρους μας, στην καρδιά των ορεινών Άλπεων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης σας συνοδεύει στην σύνθεση, στα μέτρα σας, του προϊόντος, στην αναζήτηση των ενεργών φυτικών συστατικών και σας παρέχει συμβουλές όσον αφορά την τεχνική και νομοθετική πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001 v 2015, παρασκευάζουμε τηρώντας τις αρχές της HACCP και τα πρότυπα BPF για καλλυντικά και φάρμακα.

  5. NOUGAT TOLLERON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Το εργαστήριο παραγωγής μαντολάτου TOLLERON, βρίσκεται στο όμορφο χωριό CRESTET στην περιοχή του Vaucluse, εξειδικεύεται στην παρασκευή μαλακών μαντολάτων σύμφωνα με μια αρχαία τεχνογνωσία. Επεξεργαζόμαστε τα μαντολάτα μας παραδοσιακά, με χειροποίητο τρόπο και σας προσφέρουμε μια γκάμα διαφόρων γευστικών μαντολάτων.Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των συστατικών. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογής γευστικών μαντολάτων.Μπορείτε να παραγγείλετε τα γευστικά μας μαντολάτα μέσω του ιστότοπου μας, ηλεκτρονικά.

  1. L'ÂNE QUI BULLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη σαπουνιού με γάλα γαϊδούρας, επεξεργασμένα εν ψυχρώ, καθώς και έλαια, βάλσαμοι και φυτικές κρέμες. Τα έλαια και οι βάλσαμοι παρασκευάζονται στο εργαστήρι μας, στο αγρόκτημα μας, ενώ οι κρέμες επεξεργάζονται από ένα μικρό εταίρο εργαστήριο, από το φρέσκο και βιολογικό γάλα από τους όνους της Âne Qui Bulle.

  2. ALEYRIA COSMÉTIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALEYRIA COSMÉTIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Βιοκαλλυντικά - προϊόντα, σαπουνια, και Παραγωγή σαπουνιού. Έχει έδρα σε Velaux, Γαλλία.

  1. EBBO FOOD CONSULTANT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EBBO FOOD CONSULTANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, και βιοτεχνικη παραγωγη. Έχει έδρα σε Montauroux, Γαλλία.

  2. O.S.U.D. DISTILLERIE DE L'UBAYE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία O.S.U.D. DISTILLERIE DE L'UBAYE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραδοσιακο αποστακτηριο, λικερ, λικερ φρουτων, κρεμ ντε λικερ, Παραγωγός παστίς, απεριτιφ, limoncello, και τζιν (ποτο). Έχει έδρα σε Le Lauzet Ubaye, Γαλλία.

  3. CIRES LAFONT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CIRES LAFONT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θήκες διαφόρων τύπων - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεριά, Κεριά, αρωματικα κερια, κερια απο καθαρο κερι, και Εφαρμογές διαδικασίας παραγωγής. Έχει έδρα σε Brignoles, Γαλλία.

  4. WEMADE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WEMADE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία ενδυμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Υφάσματα, Μαγιό, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφαντουργία - μηχανήματα και εξοπλισμός, υφασματα για μαγιο, κλωστοϋφαντουργια, και Βιομηχανία ενδυμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. DOMAINE DE MAS CARON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DOMAINE DE MAS CARON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Κρασιά, Γαλλίας, κοκκινα κρασια, οινος ροζε, λευκα κρασια, βιολογικο κρασι, γευστικες δοκιμες κρασιων, εταιρειες αμπελουργιας, και syrah. Έχει έδρα σε Caromb, Γαλλία.

  6. LA MIELLERIE CHAILAN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LA MIELLERIE CHAILAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, Συμπληρώματα διατροφής, μελι ευκαλυπτου, μελι ακακιας, θυμαρισιο μελι, μελι καστανιας, μελι απο μεγαλο υψομετρο, μελι πορτοκαλιας, και βασιλικος πολτος. Έχει έδρα σε Thorame-Basse, Γαλλία.

  7. STUDIO SNEAKERS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STUDIO SNEAKERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ υποδηματων, είδη υποδημάτων, χειροποιητα υποδηματα, Δημιουργία εξατομικευμένων αντικειμένων, δημιουργία υποδημάτων, βιοτεχνικη παραγωγη, και Βιοτεχνική κατασκευή. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  8. DOMAINE DE MONT-AIGU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DOMAINE DE MONT-AIGU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, αφρώδη, Κρασιά, Γαλλίας, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Côtes du Rhône, Κρασιά, αφρώδη, Βιολογικά κρασιά, Κρασιά, Γαλλίας, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαγωγέας κρασιών. Έχει έδρα σε Orange, Γαλλία.

  1. AMÉNO BIÈRE ARTISANALE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AMÉNO BIÈRE ARTISANALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, βιοτεχνικη παραγωγη, μπυραρια, και Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Camaret Sur Aigues, Γαλλία.

  2. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

    Γαλλία

    Εδώ και ορισμένα χρόνια, το εργαστήριο μας, που βρίσκεται στην Νότια Γαλλία, κοντά στην πόλη Αβινιόν, μελετά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων. Το εργαστήριο σας προτείνει να επεξεργαστεί μια ή περισσότερες φυσικές αρωματικές συνθέσεις σύμφωνα με την συγγραφή σας υποχρεώσεων.Διανέμουμε αιθέρια έλαια για τις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμάκων και κτηνιατρικής καθώς και στα φαρμακεία. Υλοποιούμε επίσης συνδυασμούς αιθέριων ελαίων για να συνδυάζουμε τις αποδεδειγμένες βιολογικές δραστηριότητες (αδυνάτισμα, ενυδάτωση...) στις οσφρητικές ελκυστικές μορφές. Κατόπιν αίτησης, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές συνθέσεις (χωρίς αλλεργιογόνα, πιστοποιημένες κατά Ecocert, ...). Έχουμε τον εσωτερικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή όλων των φυσικών ελέγχων, όπως πυκνότητα, δείκτης διάθλασης, οπτική απόκλιση...ότι χαρακτηρίζει φυσικά το αιθέριο έλαιο.Επίσης, διαθέτουμε χρωματογραφία σε αέρια φάση με μαζικό φασματόμετρο στην συνέχεια για τον εντοπισμό των μορίων.'Όσον αφορά τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και κλασικά μας αιθέρια έλαια, δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως, τόσο στην Νότια Αφρική, όσο και στον Καναδά, την Κίνα ή την Ινδονησία. Στόχος είναι να βρούμε για εσάς την πρώτη ύλη ποιότητας.

  3. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

    Γαλλία

    Το ελαιοτριβείο ιδρύθηκε στην Βενς το 1972 από τον επώνυμο του ιδρυτή, τον François Roméo, και κατάφερε υπό το ίδιο όνομα να δημιουργήσει και να αναπτύξει με την πάροδο του χρόνο διάφορες ποικιλίες ελαιόλαδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας, φρουτώδης γεύση, δυναμικότητα και μια εκλεπτυσμένη φυτική νότα, το λάδι François Roméo γοητεύει έναν ευρύ κοινό. Το εμπορικό σήμα François Roméo έχει αναγνωριστεί από τους καταναλωτές ως μια εγγύηση σοβαρότητας και ποιότητας, χάρη στα έλαια του που προέρχονται από τα καλύτερη παραγωγικά μέρη της Μεσογείου.Συσκευασμένα αποκλειστικά στην Τοσκάνη, στην Lucca της Ιταλίας, υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τόσο χημικούς όσο και οργανοληπτικούς. Ανεξάρτητα εγκεκριμένα από το διεθνές συμβούλιο ελαιοπαραγωγών εργαστήρια αναλαμβάνουν τακτικά αυτούς τους ελέγχους. Ως κάτοχος μια συνταγής ελαιόλαδου ή οποία επεξεργάστηκε αποκλειστικά από το 1972, το εμπορικό σήμα François Roméo αναγνωρίζεται με μεγάλη επιτυχία. Αποτελεί την πρώτη επιλογή μεγάλων εμπορικών σημάτων της ευρείας διανομής, πολλών ιδιωτών καθώς και μεγάλων εστιατορίων που εμπιστεύονται την ποιότητα του ελαίου François Roméo. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  4. TILT CRÉATIVE

    Γαλλία

    Η εταιρεία TILT CRÉATIVE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφικό σχέδιο και παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επισκεπτηριες καρτες, διαφημιστικες προσπεκτους, ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου, και σελιδοποιηση. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  5. LA SAVONNERIE DU PILON DU ROY

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA SAVONNERIE DU PILON DU ROY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα καλλυντικα, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, εργαστηριο καλλυντικων προϊοντων, και Παραγωγή σαπουνιού. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  6. MOCHIRI

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOCHIRI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιδόρπια γλασέ υψηλής ποιότητας, παγωμενα επιδορπια, ασιατικές κουζίνες, και κατεψυγμενα τροφιμα - παραγωγη. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  7. DOMAINE LA GOUJONNE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DOMAINE LA GOUJONNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Γαλλίας, παραγωγοι κρασιου, βιολογικο κρασι, και οινος ροζε. Έχει έδρα σε Tourves, Γαλλία.

  8. ASAP MARKETING

    Γαλλία

    Η εταιρεία ASAP MARKETING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφίσες, διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη και υλοποιηση κατα παραγγελια, υπηρεσιες επαγγελματικων δωρων, οικολογικα προϊοντα, και παγουρια. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

  9. GOURMET PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GOURMET PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα, εκλεκτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, παραγωγός τροφίμων, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα, εκλεκτά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  10. IBIQUITY BY IBITEK

    Γαλλία

    Η εταιρεία IBIQUITY BY IBITEK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, λυσεις πληροφορικης για τη βιομηχανια, εφαρμογες για ελεγχο παραγωγης, Σύστημα βιομηχανικής εφοδιαστικής αλυσίδας, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Παραγωγή

Αριθμός αποτελεσμάτων.

406 Επιχειρήσεις