• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέταλλα

Αποτελέσματα για

Μέταλλα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΠάροχος υπηρεσιών
  1. AZUR INDUSTRIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZUR INDUSTRIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές σωληνώσεις, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Βιομηχανικές σωληνώσεις, υπεργολαβία σε μηχανική συγκόλληση, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Fos-Sur-Mer, Γαλλία.

  2. FRANCE TTH

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE TTH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  3. USIS ENTREPRISE

    Γαλλία

    Η εταιρεία USIS ENTREPRISE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα - βαριά, μηχανοκίνητη συγκόλληση, και Λεβητοποιΐα - βαριά. Έχει έδρα σε Tarascon, Γαλλία.

  4. DECAPMAX

    Γαλλία

    Η εταιρεία DECAPMAX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αμμοβολη, και μεταλλοβολη. Έχει έδρα σε La Colle Sur Loup, Γαλλία.

  5. METALIUM

    Γαλλία

    Η εταιρεία METALIUM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ETS MICHELOT

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS MICHELOT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Grimaud, Γαλλία.

  2. DADDI SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία DADDI SAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση, και Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Marignane, Γαλλία.

  3. CARRADORI SUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία CARRADORI SUD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά χωρίσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι, και Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Fos Sur Mer, Γαλλία.