• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλυσίδες

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΠάροχος υπηρεσιών
  1. IBIQUITY BY IBITEK

    Γαλλία

    Η εταιρεία IBIQUITY BY IBITEK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, λυσεις πληροφορικης για τη βιομηχανια, εφαρμογες για ελεγχο παραγωγης, Σύστημα βιομηχανικής εφοδιαστικής αλυσίδας, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - γεωτρήσεις και εξόρυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για διυλιστήρια πετρελαίου, διυλιση του πετρελαιου, και διαχείριση πετρελαϊκής εφοδιαστικής αλυσίδας. Έχει έδρα σε Aix En Provence Cedex 3, Γαλλία.

  3. MARPORTS

    Γαλλία

    Από το 1932 η εταιρεία διεθνών μεταφορών Marports με έδρα τη Μασσαλία, αποτελεί σημαντικό άξονα των εμπορικών ροών και της διαμετακόμισης σε διεθνές επίπεδο και θέση στη διάθεση των Γάλλων και αλλοδαπών πελατών της μια ολοκληρωμένη αλυσίδα μεταφορών και διαχείρισης διακίνησης: ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις, τις βιομηχανίες και τους διανομείς μεγάλης κλίμακας που αναζητούν σήμερα έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό συνεργάτη που να διαθέτει αποθήκες, αξιόλογο στόλο οχημάτων και ένα εργαλείο πληροφορικής τελευταίας τεχνολογίας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλυσίδες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ