• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • νουγκά

Αποτελέσματα για

Νουγκά

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. NOUGAT TOLLERON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Το εργαστήριο παραγωγής μαντολάτου TOLLERON, βρίσκεται στο όμορφο χωριό CRESTET στην περιοχή του Vaucluse, εξειδικεύεται στην παρασκευή μαλακών μαντολάτων σύμφωνα με μια αρχαία τεχνογνωσία. Επεξεργαζόμαστε τα μαντολάτα μας παραδοσιακά, με χειροποίητο τρόπο και σας προσφέρουμε μια γκάμα διαφόρων γευστικών μαντολάτων.Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των συστατικών. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογής γευστικών μαντολάτων.Μπορείτε να παραγγείλετε τα γευστικά μας μαντολάτα μέσω του ιστότοπου μας, ηλεκτρονικά.

  2. NOUGATS LAURMAR

    Γαλλία

    Η εταιρεία NOUGATS LAURMAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νουγκά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέλι, αμυγδαλα, ζαχαρώδη, και Μέλι. Έχει έδρα σε Caumont Sur Durance, Γαλλία.

  3. NOUGAT SILVAIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία NOUGAT SILVAIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νουγκά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπισκότα και κουλουράκια, ζαχαρωτα, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saint Didier, Γαλλία.

  4. D MAFFREN SAS

    Γαλλία

  5. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DRAGEES REYNAUD

    Γαλλία

    Σπεσιαλιτέ με επικάλυψη σοκολάτας (μαύρη, γάλακτος, κρέμα νουγκά, καραμέλα, τρούφα κ.ά.) και διακοσμητικές χάντρες (με επικάλυψη ασημιού, χρυσού, πολύχρωμες, με εσωτερικό ζάχαρης ή σοκολάτας), μικρές πολύχρωμες σοκολατένιες καρδιές. Εργαζόμαστε με επιλεγμένα αμύγδαλα: Avola, αμύγδαλα Γαλλίας και Ισπανίας, επιλεγμένα για την αυθεντικότητα και τη γεύση τους. Σε ό, τι αφορά στις σπεσιαλιτέ σοκολάτας που διαθέτουμε, τις επεξεργαζόμαστε με πολύ λεπτή σοκολάτα. Η πρώτη ύλη για τα κουφέτα μας είναι η σοκολάτα με βάση το κακάο σε περιεκτικότητα 70%.