• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαμαρίνες

Αποτελέσματα για

Λαμαρίνες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SARL CHAUSSENDE ET FILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL CHAUSSENDE ET FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα - μηχανικά στοιχεία και ανταλλακτικά, και λαμαρινες για αυτοκινητα. Έχει έδρα σε Salon-De-Provence, Γαλλία.

  2. ATELIERS DE FOS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ATELIERS DE FOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Βιομηχανική μεταλλουργία, Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Φανοποιία, και υπεργολαβία σε λεπτές λαμαρίνες. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  3. COMPTOIR DE DISTRIBUTION PROFESSIONNELLE

    Γαλλία

  4. ATROW

    Γαλλία

    Ειδικευόμαστε στη μελέτη και την εκτέλεση συγκολλημένων εξαρτημάτων σε σχήματα με συγκεκριμένες σημάνσεις όπως η προστασία φωτιστικών, κινητών εξαρτημάτων, θερμαντικά στοιχεία. Εξαρτήματα ιατρικών και εργαστηριακών οργάνων, καθώς και στοιχεία επίπλων. Επίσης, προθήκες πάγκων, προθήκες από περφορέ λαμαρίνα, αρθρωτές προθήκες και προθήκες μονομπλόκ για μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης, για αποθήκες και για τον τομέα της βιομηχανίας.