• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κρεμες

Αποτελέσματα για

Κρεμες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. FRANCE BEAUTE INDUSTRIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Προωθώντας την Moorthérapie, η Rémy Laure δίνει μια καινότομη απάντηση στους προβληματισμούς αισθητικής σε σχέση με το περιβάλλον. Η Moorthérapie εκμεταλλεύεται τα μοναδικά οφέλη της γης για να ισορροπήσει το δέρμα και να επαναφέρει την αρχική του ομορφιά. Η επιχείρηση προσφέρει φυσικά προϊόντα με βάση ορυκτά για να φροντίσει το δέρμα σας. Ως πρωτοπόρος, η επιχείρηση σημάδευσε την βιομηχανία εγκαινιάζοντας την μαύρη μάσκα το 1971. Η Rémy Laure ξεχωρίζει χάρη στον πρωτοπόρο της ρόλο στην χρήση ιχνοστοιχείων και ορυκτών στα προϊόντα της. Η πρωτοπόρος αυτή προσέγγιση τεκμηριώνει την συνεχή της δέσμευση στην ένταξη των τελευταίων επιστημονικών εφευρέσεων για να εξασφαλίσει βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Έτσι, η Rémy Laure τοποθετείται ως μια επιχείρηση που προσφέρει μια εμπειρία ομορφιάς η οποία συνδυάζει το φυσικό πλούτο με την πρόοδο. Από την ίδρυση της, η Rémy Laure εκτιμά μεν τα τεχνικά προτερήματα αλλά προπαντός τα ανθρώπινα προτερήματα των πελατών της, οι οποίοι, εκφράζουν, μένοντας πιστοί στο σήμα, την δέσμευση τους με την φίρμα. Ο αυξανόμενος αριθμός των ινστιτούτων ομορφιάς που προσφέρουν τα προϊόντα Rémy Laure σε περισσότερες από 20 χώρες αποδεικνύει τον αυξανόμενο ενδιαφέρον των γυναικών για την Moorthérapie. Με μια παρουσία στην αγορά της ομορφιάς και των αρωμάτων από το 1921, η ίδια οικογένεια διαχειρίζεται την επιχείρηση και εγγυάται έτσι σταθερότητα, πιστότητα και ποιότητα στους πελάτες της.

  3. L'ÂNE QUI BULLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη σαπουνιού με γάλα γαϊδούρας, επεξεργασμένα εν ψυχρώ, καθώς και έλαια, βάλσαμοι και φυτικές κρέμες. Τα έλαια και οι βάλσαμοι παρασκευάζονται στο εργαστήρι μας, στο αγρόκτημα μας, ενώ οι κρέμες επεξεργάζονται από ένα μικρό εταίρο εργαστήριο, από το φρέσκο και βιολογικό γάλα από τους όνους της Âne Qui Bulle.

  4. EXPORT LINE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

  5. SPIRIT BEAUTIES CONSULTING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Επιχειρηματίας από το 2020, ο Alexis Vuong ίδρυσε την Spirit Beauties, μετά από μια 26ετής διεθνής καριέρα στον όμιλο Pernod Ricard. Στην Spirit Beauties, αντιλαμβανόμαστε τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οινοπνευματωδών ποτών όταν εντάσσονται στην παγκόσμια αγορά.Έτσι, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σε κάθε στάδιο της πορείας σας, είτε θέλετε να αναπτύξετε την δραστηριότητα σας σε νέες αγορές είτε θέλετε να ενισχύσετε την παγκόσμια σας παρουσία.Δεσμευόμαστε να σας συνοδέψουμε ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και να είστε πιο αποτελεσματικοί προσφέροντας τον μεγάλο μας δίκτυο, την στρατηγική μας εμπειρογνωμοσύνη και την εμπεριστατωμένη μας γνώση της παγκόσμιας αγοράς.Θα λειτουργήσουμε ως πραγματικός εταίρος. Στόχος μας να σας βοηθήσουμε ώστε να προσελκύσετε τους καταναλωτές με τα προϊόντα σας. Ξεκινήστε τη συνεργασία σας με εμάς. Στην υγειά σας ! καλή επιτυχία !

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IT STYLE DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IT STYLE DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα, Αποτρίχωση - εργαλεία, Βερνίκια, Είδη μακιγιάζ, Ομορφιά - προϊόντα, Προϊόντα μακιγιάζ -, πινελα, πινελα για το μακιγιαζ, και Ζελέ για ντους. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. O.S.U.D. DISTILLERIE DE L'UBAYE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία O.S.U.D. DISTILLERIE DE L'UBAYE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραδοσιακο αποστακτηριο, λικερ, λικερ φρουτων, κρεμ ντε λικερ, Παραγωγός παστίς, απεριτιφ, limoncello, και τζιν (ποτο). Έχει έδρα σε Le Lauzet Ubaye, Γαλλία.

  3. BLEU D'ARGENS

    Γαλλία

    Το αποστακτήριο Bleu d’Argens παράγει αιθέρια έλαια και αποστάγματα λεβάντας, θυμαριού, φασκόμηλου και ύσσωπου στις εγκαταστάσεις του από το 2004 και από το 2009 παρασκευάζει φυσικά αρωματικά μείγματα ευεξίας. Χάρη στη μεγάλη της ποικιλία σε 100% φυσικά καλλυντικά, η επιχείρηση μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της. Η επιχείρηση προτείνει επίσης και άλλα προϊόντα από την ορεινή γη, όπως ξύδι, γλυκά και αφεψήματα. Η κύρια δραστηριότητα της Bleu d’Argens είναι η παραγωγή αιθέριου ελαίου λεβάντας ΠΟΠ, ενώ ειδικεύεται επίσης σε καλλυντικά και αρωματικά μείγματα από 100% φυσικά συστατικά για το σώμα και την ευεξία: κρέμες ενυδάτωσης και επανόρθωσης, προϊόντα μασάζ και απολέπισης, αφρόλουτρα και σαπούνια. Η επωνυμία Bleu d’Argens απολαμβάνει την εκμετάλλευση λεβάντας ΠΟΠ από την περιοχή Haute Provence από το 2005 και το 2015 έλαβε τη διάκριση Slow cosmétique **

  4. NA&T STORY COSMÉTIQUES BIO EN PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία NA&T STORY COSMÉTIQUES BIO EN PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικές κρέμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, κρεμες για περιποιηση προσωπου, φυσικά καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  5. SYDELLA LABORATOIRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SYDELLA LABORATOIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιρυτιδικές κρέμες, και Αιθέρια έλαια 100% φυσικά. Έχει έδρα σε Revest-Des-Brousses, Γαλλία.

  1. MELINA M COSMETIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MELINA M COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλυντικά προϊόντα, κρεμες για περιποιηση προσωπου, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Καλλυντικά προϊόντα, και καλλυντικα με βαση φυσικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Menton, Γαλλία.

  2. CONFISERIE AZUREENNE STE NOUVELLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CONFISERIE AZUREENNE STE NOUVELLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτά, Ζαχαρωτά, Κρέμα κάστανου, μαρον γκλασε, και ζαχαρωτα. Έχει έδρα σε Collobrieres, Γαλλία.

  1. DINA COSMETICS FRANCE SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργός και κατασκευαστής αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργία, ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συσκευασία και εμπόριο αρωμάτων, κολωνιών, κρεμών σώματος και αποσμητικών. Συσκευασία καλλυντικών κατά παραγγελία. Η γαλλική εταιρεία Dina Cosmetics France έχει ήδη καθιερωθεί στον κόσμο και ψάχνει για διανομείς στην Ευρώπη και διεθνώς. Κατέχουμε ιδιόκτητο εργαστήριο συσκευασίας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια συνεχής ποιότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, κοντά στο Grasse, στην πόλη των αρωμάτων, στη γαλλική Ριβιέρα από το 1981, έχουμε μονίμως γνώση της αγοράς και εξασφαλίζουμε αλάνθαστη αυστηρότητα.

  2. TADE PAYS DU LEVANT

    Γαλλία

    Η Tadé Pays du Levant είναι μια γαλλική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη διανομή γνήσιου σαπουνιού Χαλεπίου, το οποίο παρασκευάζεται στη Συρία εδώ και πάνω από 25 χρόνια, και προτείνει μια μεγάλη συλλογή παραδοσιακών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης της Μεσογείου: σαπούνια Χαλεπίου, Μασσαλίας, έλαια περιποίησης, κρέμες για τα χέρια, υγρά σαπούνια, αλουνίτης, ελαφρόπετρες, ανδρικά προϊόντα περιποίησης, κερί αποτρίχωσης, κολόνια, γαλακτώματα σώματος, αρωματικά σαπούνια…. Τα φυσικά ή πιστοποιημένα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ καλλυντικά μας συνοδεύονται από μια πολυποίκιλη γκάμα αξεσουάρ μπάνιου: γάντι από ύφασμα κρεπ Kessa, λούφα, γάντι από δέρμα κατσίκας, φυσικό μετάξι, ταινία απολέπισης, σιζάλ, καθώς και βάση για σαπούνι, βάση βούρτσας, σαπουνοθήκη, πινέλα ξυρίσματος, foota... Θα βρείτε επίσης τις οικολογικές και οικονομικές λύσεις μας για τη συντήρηση των λευκών ειδών και του σπιτιού, σε συνδυασμό με μαύρο σαπούνι, τριμμένο σαπούνι, σκόνες και σαπούνια αφαίρεσης λεκέδων, καθαριστικό Pierre d’argent. Τα σαπούνια και το τριμμένο σαπούνι Χαλεπίου διατίθενται συσκευασμένα, χωρίς επωνυμία ή χύδην

  3. DRAGEES REYNAUD

    Γαλλία

    Σπεσιαλιτέ με επικάλυψη σοκολάτας (μαύρη, γάλακτος, κρέμα νουγκά, καραμέλα, τρούφα κ.ά.) και διακοσμητικές χάντρες (με επικάλυψη ασημιού, χρυσού, πολύχρωμες, με εσωτερικό ζάχαρης ή σοκολάτας), μικρές πολύχρωμες σοκολατένιες καρδιές. Εργαζόμαστε με επιλεγμένα αμύγδαλα: Avola, αμύγδαλα Γαλλίας και Ισπανίας, επιλεγμένα για την αυθεντικότητα και τη γεύση τους. Σε ό, τι αφορά στις σπεσιαλιτέ σοκολάτας που διαθέτουμε, τις επεξεργαζόμαστε με πολύ λεπτή σοκολάτα. Η πρώτη ύλη για τα κουφέτα μας είναι η σοκολάτα με βάση το κακάο σε περιεκτικότητα 70%.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρεμες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15 Επιχειρήσεις