• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κρεας

Αποτελέσματα για

Κρεας

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. CAS'AIACCINA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAS'AIACCINA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χοιρομερι. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  3. LA BOYAUDERIE SISTERONAISE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA BOYAUDERIE SISTERONAISE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χοιρινό κρέας, και Χοιρινό κρέας. Έχει έδρα σε Sisteron, Γαλλία.

  4. TASTE OF PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία TASTE OF PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Sisteron, Γαλλία.

  5. GROUPE CIOA

    Γαλλία

    Η εταιρεία GROUPE CIOA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικές και βιομηχανικές έρευνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι επιχειρήσεων, υπηρεσιες διαμεσολαβησης, Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, κατεψυγμενα κρεατα, και Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DUFOUR SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία DUFOUR SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χοιρινό κρέας. Έχει έδρα σε Reillanne, Γαλλία.

  2. FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μοσχάρια και βοοειδή για σφαγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοδινο κρεας, Αρνί, τελετουργικη σφαγη, και χαλαλ. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. LE SECHOIR DES ALPES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE SECHOIR DES ALPES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Manosque, Γαλλία.

  4. SARL RINJONNEAU & FILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL RINJONNEAU & FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλλαντικα. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  5. M&M QUALITY- FOOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία M&M QUALITY- FOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Mandelieu La Napoule, Γαλλία.

  1. DAVIN CONSERVERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DAVIN CONSERVERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλτσες. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  2. GELAZUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία GELAZUR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  1. JOASSAN FRERES

    Γαλλία

    Η εταιρεία JOASSAN FRERES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Simiane La Rotonde, Γαλλία.

  2. ALPES PROVENCE AGNEAUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALPES PROVENCE AGNEAUX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπής κρεάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρνάκι γάλακτος-κρέας. Έχει έδρα σε Sisteron, Γαλλία.

  3. ETAL PLUS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETAL PLUS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Manosque, Γαλλία.

  4. ETS RICHAUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS RICHAUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, και Εντόσθια. Έχει έδρα σε Valensole, Γαλλία.

  5. ETABLISSEMENTS SA R FILLIERE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETABLISSEMENTS SA R FILLIERE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Avignon Cedex 3, Γαλλία.

  6. AMBROSI EMMI FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AMBROSI EMMI FRANCE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, και Τυριά. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  7. DEURRIEU FRERES

    Γαλλία

    Η εταιρεία DEURRIEU FRERES, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Barbentane, Γαλλία.

  8. DSP VIANDES

    Γαλλία

    Η εταιρεία DSP VIANDES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  1. STE D' INTERET COLLECTIF AGRICOLE LE MONTAGNARD DES ALPES

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE D' INTERET COLLECTIF AGRICOLE LE MONTAGNARD DES ALPES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Gap, Γαλλία.

  2. AIXOISE DE TRIPERIE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIXOISE DE TRIPERIE SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  3. CHARCUTERIE ROSTAIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHARCUTERIE ROSTAIN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Gap, Γαλλία.

  4. LUDIVAN

    Γαλλία

    Η εταιρεία LUDIVAN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Chateauneuf Grasse, Γαλλία.

  5. SARL LE VANDAM

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL LE VANDAM, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  6. SARL SALFADIS CHARCUTERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL SALFADIS CHARCUTERIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Roquebrune Sur Argens, Γαλλία.

  7. COMPTOIR DES SALAISONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPTOIR DES SALAISONS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  8. SICA D'ABATTAGE DU BETAIL ALPIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία SICA D'ABATTAGE DU BETAIL ALPIN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Gap, Γαλλία.

  9. STE EXPL ABATTOIR MUNICIPAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE EXPL ABATTOIR MUNICIPAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Sisteron, Γαλλία.

  10. GASTRONOMIE PROVENCALE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GASTRONOMIE PROVENCALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρεας

Αριθμός αποτελεσμάτων.

87 Επιχειρήσεις