• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κατασκευη κατα παραγγελια

Αποτελέσματα για

Κατασκευη κατα παραγγελια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HTS BIO

    Γαλλία

    Η HTS BIO θέτει στη διάθεσή σας τη βιολογική λύση για την επεξεργασία των οικιακών, των βιομηχανικών και των τυχαίων ρύπων. Επεξεργασία υδάτων, επεξεργασία PCB, επεξεργασία υδαρούς κοπριάς, κατασκευή και συσκευασία κατά παραγγελία. Και εσείς και οι πελάτες σας, επωφεληθείτε από μια γκάμα αποτελεσματικών και οικολογικών προϊόντων καθαρισμού, τα οποία σχεδιάστηκαν για να ανταποκριθούν στο κοινό μας όραμα για αειφόρο ανάπτυξη. Προϊόντα με βάση δραστικές ουσίες φυσικής προέλευσης (αιθέρια έλαια, βιολογικός επιφανειοδραστικός παράγοντας…).

  2. DINA COSMETICS FRANCE SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργός και κατασκευαστής αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργία, ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συσκευασία και εμπόριο αρωμάτων, κολωνιών, κρεμών σώματος και αποσμητικών. Συσκευασία καλλυντικών κατά παραγγελία. Η γαλλική εταιρεία Dina Cosmetics France έχει ήδη καθιερωθεί στον κόσμο και ψάχνει για διανομείς στην Ευρώπη και διεθνώς. Κατέχουμε ιδιόκτητο εργαστήριο συσκευασίας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια συνεχής ποιότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, κοντά στο Grasse, στην πόλη των αρωμάτων, στη γαλλική Ριβιέρα από το 1981, έχουμε μονίμως γνώση της αγοράς και εξασφαλίζουμε αλάνθαστη αυστηρότητα.

  3. PRESSIRESSORT

    Γαλλία

    Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και εμπορία ελατηρίων κάθε είδους για τη βιομηχανία, την αεροναυπηγική, την πυρηνική, τη μηχανική και τις μεταφορές, ελατήρια για ναυπηγικές εργασίες επισκευής, για την πετροχημεία, τον αγροδιατροφικό τομέα και την ιατρική. Η PRESSIRESSORT δραστηριοποιείται επίσης τον τομέα των υδροηλεκτρικών φραγμάτων. Παρέχουμε παραγωγή ελατηρίων κατά παραγγελία και σχεδιασμό με υποβοήθηση υπολογιστή. Βαθμονόμηση ελατηρίων. Κατασκευάζονται άγκιστρα, περόνες βήτα, ράβδοι, σπειροειδή ελατήρια, μεταλλικά ελατήρια, ελατήρια από σύρμα ή διαμορφωμένα ελάσματα. Υλικό: χάλυβας, ανοξείδωτο, Inconel, φωσφορούχος μπρούντζος, χαλκός, βηρύλλιο και άλλα. Δημιουργία ελατηρίων υψηλής τεχνολογικής κατηγορίας με υπολογισμό από πρότυπα ή τεμαχίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Οι αγοραστές, οι τεχνικοί και οι μηχανικοί των γραφείων μελετών αξιοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό του προϊόντος και την εύρεση νέων λύσεων. : Από ενιαία τεμάχια έως μεγάλες ποσότητες από σύρμα 0, 2 έως 50 mm.