• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρουτα και λαχανικα

Αποτελέσματα για

Φρουτα και λαχανικα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LES GRANDS PRES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES GRANDS PRES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Mornas, Γαλλία.

  2. ULYSSE INTERNATIONAL GROUP

    Γαλλία

    Η εταιρεία ULYSSE INTERNATIONAL GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα, και Εκλεκτά προϊόντα delicatessen. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Ελαιόλαδο, εξωτικα φρουτα, εξτρα παρθενο ελαιολαδο, ψημενοι ξηροι καρποι, αποξηραμενες ντοματες, καρυδια πεκαν, φουντουκια χωρις κελυφος, και καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους). Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. ARMAND FABRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ARMAND FABRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσπεριδοειδή. Έχει έδρα σε Rognac, Γαλλία.

  5. SABOR BRASIL

    Γαλλία

    Η εταιρεία SABOR BRASIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροπικά φρούτα, εξωτικα φρουτα, και Τροπικά φρούτα. Έχει έδρα σε Gap, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MASSONNET CLEMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία MASSONNET CLEMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μωβ σκόρδο, συσκευασμενο σκορδο, και καθαρισμένο σκόρδο. Έχει έδρα σε Piolenc, Γαλλία.

  2. AVOCAT DE COLOMBIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AVOCAT DE COLOMBIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  3. JOSE ILLAN

    Γαλλία

    Η εταιρεία JOSE ILLAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βερυκοκα, σαλατες, κερασια, και σπαραγγια. Έχει έδρα σε Oraison, Γαλλία.

  4. PRODUCTEUR DU SUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία PRODUCTEUR DU SUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Noves, Γαλλία.

  5. MARTINO FREDERIC

    Γαλλία

  1. CALIBREX

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CALIBREX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταξινομητες, πολυχρηστικοί ταξινομητές βάσει βάρους, ηλεκτρονικοί ταξινομητές βάσει βάρους, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για βερίκοκα, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για μήλα, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για πεπόνια, και ηλεκτρονικοί ταξινομητές για ροδάκινα. Έχει έδρα σε Cavaillon Cedex, Γαλλία.

  2. PRONATURA

    Γαλλία

    Η εταιρεία PRONATURA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικα φρουτα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, και βιολογικα λαχανικα. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  1. IDYL

    Γαλλία

    Η εταιρεία IDYL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσίες διαχείρισης διακίνησης. Έχει έδρα σε Châteaurenard Cedex, Γαλλία.

  2. JOUFFRUIT

    Γαλλία

    Η εταιρεία JOUFFRUIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  3. LAMPRIEN PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LAMPRIEN PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θυμαρι, αρωματικα βοτανα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και κονσερβες. Έχει έδρα σε Sénas, Γαλλία.

  4. SETOP

    Γαλλία

    Η εταιρεία SETOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  5. SOJUFEL

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOJUFEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Saint-andiol, Γαλλία.

  6. COMPAGNIE FRUITIERE IMPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPAGNIE FRUITIERE IMPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. CONSERVERIES PROVENCALES

    Γαλλία

    Η εταιρεία CONSERVERIES PROVENCALES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλύσιμο φρούτων, λαχανικών, ψαριών (μηχανές), και Πλύσιμο φρούτων, λαχανικών, ψαριών (μηχανές). Έχει έδρα σε Salernes, Γαλλία.