• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τρόφιμα βιολογικά

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα βιολογικά

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. KAOKA

    Γαλλία

    Η εταιρεία KAOKA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, Γνήσια σοκολάτα, Γεμιστές Σοκολάτες, Κακάο και σοκολάτα, Γνήσια σοκολάτα, και Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  2. BISCOTTES ROGER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Ο Roger Sarret, ο γιος του φούρναρη, παράγει παξιμάδια και προσφέρει μια ξεχασμένη αίσθηση, μια ευχαρίστηση του παρελθόντος πριν από τα χρόνια της στέρησης, για να μάθουμε και να τολμούμε να γιορτάσουν και πάλι εκείνες τις μικρές καθημερινές απολαύσεις. 65 χρόνια αργότερα, ο Roger είναι πάντα εκεί, με την πελατεία του, πιστός στην ποιότητα, έχει εξελιχθεί και η χειροποίητη παραγωγή έχει μεγαλώσει χωρίς να χάνει τα κριτήρια ποιότητας. Κατασκευάζουμε για μάρκες διανομέων ετικετών. Δημιουργία γκάμας πλήρους υπηρεσίας.

  3. FRDP

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRDP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  4. LABORATOIRES PHYTOCEUTIC

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LABORATOIRES PHYTOCEUTIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα διατροφης, βιολογικά συμπληρώματα διατροφής, και πώληση συμπληρωμάτων διατροφής μέσω διαδικτύου. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  5. SAS VENTOUX EPEAUTRE

    Γαλλία

    Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CONFIT DE PROVENCE

    Γαλλία

    Παρασκευαστής βιολογικών, διαιτητικών, ελαφρών μαρμελάδων καθώς και υπαίθρου. Με κύριο όνομα ή με τοπικές, εθνικές και διεθνείς μάρκες, εμφανίζονται τόσο σε GMS όσο και σε ειδικευμένα δίκτυα. Παράγουμε στο Puyricard περίπου 20.000 βαζάκια την ημέρα είτε πάνω από 1.500 τόνους/έτος. Παραδοσιακές μέθοδοι προετοιμασίας και παρασκευής μαρμελάδων. Προτείνουμε επίσης μία σειρά μαγειρικών συνοδευτικών "les Confits Gourmands". Με παρουσία στη SIAL στο Παρίσι.

  2. STE DES BISCOTTES FAISSOLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE DES BISCOTTES FAISSOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Annot, Γαλλία.

  3. SAI NUTRITION

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAI NUTRITION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Gardanne, Γαλλία.

  4. ROXLOR

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROXLOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φαρμακευτικα προϊοντα. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  5. CAMPBELL FRANCE S A S

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAMPBELL FRANCE S A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Le Pontet, Γαλλία.

  1. SARL CHAMPS OR

    Γαλλία

  2. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.