• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τομεας

Αποτελέσματα για

Τομεας

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  2. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γάλλος ειδικός στην δημιουργία καλλυντικών σε full-service που ξεκινά από την ιδέα και καταλήγει στο τελικό προϊόν : σύνθεση, κανονισμός, δοκιμές, φάκελος πληροφοριών του προϊόντος, συσκευασία, παρασκευή και συσκευασία. Η Pôle Cosmétique είναι επίσης ηγέτης στην Γαλλία σε ότι αφορά της τυπικές διαδικασίες που αφορούν την διάθεση καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε πρόκειται για την εισαγωγή προϊόντων που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ ή για την καταγραφή προϊόντων που παρασκευάζονται εντός Ευρώπης, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει όλες τις νομικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό 1223/2009 CE : Δημιουργία του φακέλου πληροφοριών προϊόντος (DIP), τοξικολογική εκτίμηση, δοκιμές ασφάλειας, καταχώρηση CPNP. Χάρη στο τμήμα της διεθνής νομοθεσίας, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες για την εξαγωγή καλλυντικών προϊόντων στις ΗΠΑ (FDA), Καναδά (Υγεία Καναδά), Κίνα, Asean, Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Αφρική.

  3. S2C

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S2C, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα κιβώτια στην Toulon, ξύλινα κιβώτια NIMP15, ξύλινη θήκη στα μέτρα των πελατών στη Μασσαλία, κιβώτια για τον τομέα της ναυτιλίας PACA, κατασκευαστής κιβωτίων φύλαξης επίπλων, κούτες για συσκευασία 13, κιβώτια αποθήκευσης, Συσκευασία επικίνδυνων υλικών Μασσαλία, και ξύλινες συσκευασίες κατά παραγγελία PACA. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  4. PALGA INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία PALGA INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για τον αγροδιατροφικο τομεα, και μηχανηματα διαμορφωσης για τη βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Avignon Cedex 9, Γαλλία.

  5. AÎON GROUP SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία AÎON GROUP SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ωρολογοποιια, μηχανισμοι κινησης για την ωρολογοποιια, εργαστηριο ωρολογοποιιας, και συμβουλοι για τον τομεα της ωρολογοποιιας. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό μεταλλικό νερό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή νερού, Νερό - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή, ερευνα και αναπτυξη στον τομεα του εφοδιασμου και της μεταφορας νερου, εφοδιασμος σε ποσιμο νερο, Παραγωγή νερού, και Νερό - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  2. GS INGENIERIE

    Γαλλία

    Σχεδιαστής & κατασκευαστής αυτόματων και ημι-αυτόματων δέστρών : πραγματική ασφάλεια κατά του βανδαλισμού. Σύστημα πρωτότυπου σχεδιασμού των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης - με επεξεργασία αντι-διάβρωσης, εξαιρετική αξία σχετικά με την τιμή - πωλούνται στον ΟΗΕ. GS Μηχανική μπορεί να υλοποιήσει για σας από το σχεδιασμό έως το τελικό προϊόν : και ειδικά μηχανήματα ή μηχανικά μέρη στα πιο ποικίλα πεδία, όπως ο τομέας Αγρο-Τροφίμων, ο Παραϊατρικός τομέας, Πυρηνικά, τομέας Συσκευασίας, Μεταλλουργία, κλπ