• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στοιχεια

Αποτελέσματα για

Στοιχεια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SARL CHAUSSENDE ET FILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL CHAUSSENDE ET FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα - μηχανικά στοιχεία και ανταλλακτικά, και λαμαρινες για αυτοκινητα. Έχει έδρα σε Salon-De-Provence, Γαλλία.

  2. STE ALPINE DE PREFABRICATION BETON

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE ALPINE DE PREFABRICATION BETON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκελετοί και πλαίσια από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δάπεδα - προκατασκευασμένα στοιχεία, Πλάκες σκυροδέματος, Δάπεδα - προκατασκευασμένα στοιχεία, και Πλάκες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε La Batie Neuve, Γαλλία.

  3. COTTE MARTINON

    Γαλλία

    Η εταιρεία COTTE MARTINON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμητικά στοιχεία από κασσίτερο, και Διακοσμητικά στοιχεία από κασσίτερο. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. ATROW

    Γαλλία

    Ειδικευόμαστε στη μελέτη και την εκτέλεση συγκολλημένων εξαρτημάτων σε σχήματα με συγκεκριμένες σημάνσεις όπως η προστασία φωτιστικών, κινητών εξαρτημάτων, θερμαντικά στοιχεία. Εξαρτήματα ιατρικών και εργαστηριακών οργάνων, καθώς και στοιχεία επίπλων. Επίσης, προθήκες πάγκων, προθήκες από περφορέ λαμαρίνα, αρθρωτές προθήκες και προθήκες μονομπλόκ για μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης, για αποθήκες και για τον τομέα της βιομηχανίας.