• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προστασια

Αποτελέσματα για

Προστασια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  2. ETABLISSEMENTS BARBERIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETABLISSEMENTS BARBERIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκήνωση - εξοπλισμός, Σκηνές κατασκήνωσης, Κατασκήνωση - εξοπλισμός, και Σκηνές κατασκήνωσης. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. SARL SAINT TROPEZ STORES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL SAINT TROPEZ STORES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Saint-Tropez, Γαλλία.

  4. STORE AZUR SAINT RAPHAEL

    Γαλλία

    Η εταιρεία STORE AZUR SAINT RAPHAEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Puget-Sur-Argens, Γαλλία.

  5. BIO-RAD - ÉTABLISSEMENT DE GÉMENOS (ANCIENNEMENT PLASTIFRANCE)

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Plastifrance σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται πλαστικά συστατικά για τις βιομηχανίες της αεροναυπηγικής, ιατρικής, αυτοκινήτου... Οι αξίες μας είναι η βιομηχανική αριστεία, η ποιότητα των υπηρεσιών και η καινοτομία για εξαρτήματα που προσαρμόζονται άριστα στις εφαρμογές σας. κατασκευαστής πλαστικών συστατικών με έγχυση (πλαστικά πώματα, πλαστικά καπάκια, κύλινδροι και προστατευτικά) για την προστασία των εξαρτημάτων σας κατά την μεταφορά, την επεξεργασία επιφάνειας και το φινίρισμα (πόμολα, ακροφύσια…) και την διαχείριση των καλωδιώσεων (στυπιοθλίπτες, δακτύλιοι σύσφιξης, φράκτες, πένσες και πριτσίνια…).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. A2S

    Γαλλία

    Η γαλλική εταιρεία A2S είναι ειδική σε θέματα βιομηχανικής ασφάλειας και προστασίας σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες. Η A2S κατασκευάζει και διανέμει μεγάλη γκάμα εξοπλισμών για την προστασία ατόμων και περιουσιακών στοιχείων. Χάρη στην καινοτόμο προσφορά της και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, η A2S εδραιώθηκε στη Γαλλία και διεθνώς ως αδιαμφισβήτητος παράγοντας της αγοράς. Με την πείρα και την εμπειρογνωμοσύνη της, η A2S κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της για την υλοποίηση μεγάλων έργων για διεθνείς βιομηχανικές επιχειρήσεις που ειδικεύονται στο αέριο, την πετροχημεία, την ηλεκτρική ενέργεια, τη μεταλλουργία, τις μεταφορές και τις κατασκευές.

  2. ATROW

    Γαλλία

    Ειδικευόμαστε στη μελέτη και την εκτέλεση συγκολλημένων εξαρτημάτων σε σχήματα με συγκεκριμένες σημάνσεις όπως η προστασία φωτιστικών, κινητών εξαρτημάτων, θερμαντικά στοιχεία. Εξαρτήματα ιατρικών και εργαστηριακών οργάνων, καθώς και στοιχεία επίπλων. Επίσης, προθήκες πάγκων, προθήκες από περφορέ λαμαρίνα, αρθρωτές προθήκες και προθήκες μονομπλόκ για μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης, για αποθήκες και για τον τομέα της βιομηχανίας.