• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικά - προϊόντα για την βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Πλαστικά - προϊόντα για την βιομηχανία

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SICOMIN

    Γαλλία

    Σύνθεση και κατασκευή εποξειδικών συστημάτων. Οι δραστηριότητες μας κινούνται γύρω από έξι μεγάλες οικογένειες προϊόντων : εποξειδικά συστήματα, ενισχυτικά, υλικά, φορτία, υλικά ξεκαλουπώματος και αναλώσιμα. Παράγουμε για όλους τους τομείς δραστηριότητας χρησιμοποιώντας σύνθετα υλικά : αεροναυπηγική, οικοδομή, αθλητισμός και αναψυχή, τέχνες και παραστάσεις, πολιτική μηχανική και πράσινες ενέργειες. Η Sicomin είναι στην υπηρεσία διεθνούς πελατείας εδώ και πάνω από 25 χρόνια.

  2. PLAST1JECT

    Γαλλία

    Η εταιρεία PLAST1JECT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την βιομηχανία μεταφορικών μέσων. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.

  3. ONE TOO

    Γαλλία

    Η εταιρεία ONE TOO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την βιομηχανία μεταφορικών μέσων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Saint-jeannet Les Plans, Γαλλία.

  4. DELTA BAIE PRODUCTION PVC

    Γαλλία

  5. NMA

    Γαλλία

    Η εταιρεία NMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, μεταποίηση πλαστικών υλών, και προϊοντα βασης και ημιτελη προϊοντα απο πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Plan D'orgon, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ETS CIFFREO ET BONA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS CIFFREO ET BONA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυρίμαχες πέτρες, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία, Πυρίμαχες πέτρες, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, και Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.