• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οικοδομικά υλικά

Αποτελέσματα για

Οικοδομικά υλικά

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MATIÈRES APPLICATION CONCEPT

    Γαλλία

    Η εταιρεία MATIÈRES APPLICATION CONCEPT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Cabrières-D'avignon, Γαλλία.

  2. PROGINTEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROGINTEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. REVOBRIC

    Γαλλία

    Η εταιρεία REVOBRIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα πρόσοψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα, Τούβλα, επιτοιχια διακοσμηση, και επικαλυψη τοιχου. Έχει έδρα σε Villeneuve Loubet, Γαλλία.

  4. T.P.R.C

    Γαλλία

    Η εταιρεία T.P.R.C, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες σκυροδέματος, Πλάκες σκυροδέματος, και Κυψελωτές πλάκες από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Saint-Laurent-Du-Var, Γαλλία.

  5. BUSSI MECANIQUE GENERALE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BUSSI MECANIQUE GENERALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλάκες σκυροδέματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και αδαμαντοφορα εργαλεια. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ENTRETIEN CHIMIE DISTRIBUTION SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία ENTRETIEN CHIMIE DISTRIBUTION SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στόκος. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  2. ECOCEM

    Γαλλία

    Η εταιρεία ECOCEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντα ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  3. ETS CIFFREO ET BONA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS CIFFREO ET BONA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυρίμαχες πέτρες, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία, Πυρίμαχες πέτρες, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, και Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. SARL STAFF OPTIMUM 83

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL STAFF OPTIMUM 83, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στόκος και γυψοκονίαμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευάζονται καλούπια από γυψοσανίδα, και διακοσμηση εσωτερικων χωρων. Έχει έδρα σε Montauroux, Γαλλία.

  5. STE ALPINE DE PREFABRICATION BETON

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE ALPINE DE PREFABRICATION BETON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκελετοί και πλαίσια από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δάπεδα - προκατασκευασμένα στοιχεία, Πλάκες σκυροδέματος, Δάπεδα - προκατασκευασμένα στοιχεία, και Πλάκες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε La Batie Neuve, Γαλλία.

  1. MATIERES 1.618

    Γαλλία

    Η εταιρεία MATIERES 1.618, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υποστρώματα σοβατίσματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επικηρωμένο σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Sainte Maxime, Γαλλία.

  2. STE BETON 06

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE BETON 06, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τούβλα οικοδόμησης, και Τούβλα οικοδόμησης. Έχει έδρα σε St Andre De La Roche, Γαλλία.

  1. SINTO

    Γαλλία

  2. SICOMIN

    Γαλλία

    Σύνθεση και κατασκευή εποξειδικών συστημάτων. Οι δραστηριότητες μας κινούνται γύρω από έξι μεγάλες οικογένειες προϊόντων : εποξειδικά συστήματα, ενισχυτικά, υλικά, φορτία, υλικά ξεκαλουπώματος και αναλώσιμα. Παράγουμε για όλους τους τομείς δραστηριότητας χρησιμοποιώντας σύνθετα υλικά : αεροναυπηγική, οικοδομή, αθλητισμός και αναψυχή, τέχνες και παραστάσεις, πολιτική μηχανική και πράσινες ενέργειες. Η Sicomin είναι στην υπηρεσία διεθνούς πελατείας εδώ και πάνω από 25 χρόνια.

  3. SNECT

    Γαλλία

    Η εταιρεία SNECT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αργιλος, και υλικα κατασκευων. Έχει έδρα σε Les Milles, Γαλλία.

  4. STE DURANCE GRANULATS

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE DURANCE GRANULATS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Peyrolles En Provence, Γαλλία.

  5. SAB SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAB SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε La Roche Des Arnauds, Γαλλία.

  6. GROUP ALLIANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GROUP ALLIANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Biot, Γαλλία.

  7. SOCIETE DES CARRIERES VAUCLUSIENNES

    Γαλλία