• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανική μεταλλουργία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανική μεταλλουργία

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PROX HYDRO

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROX HYDRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Βιομηχανική μεταλλουργία, μετρητης, και μετρητες λιτρων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. ATELIERS DE FOS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ATELIERS DE FOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική μεταλλουργία, Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Βιομηχανική μεταλλουργία, Ηλεκτρική συγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Φανοποιία, και υπεργολαβία σε λεπτές λαμαρίνες. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  3. CANNES PLIAGE SERVICE METALLERIE POSE

    Γαλλία

  4. A2S

    Γαλλία

    Η γαλλική εταιρεία A2S είναι ειδική σε θέματα βιομηχανικής ασφάλειας και προστασίας σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες. Η A2S κατασκευάζει και διανέμει μεγάλη γκάμα εξοπλισμών για την προστασία ατόμων και περιουσιακών στοιχείων. Χάρη στην καινοτόμο προσφορά της και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, η A2S εδραιώθηκε στη Γαλλία και διεθνώς ως αδιαμφισβήτητος παράγοντας της αγοράς. Με την πείρα και την εμπειρογνωμοσύνη της, η A2S κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της για την υλοποίηση μεγάλων έργων για διεθνείς βιομηχανικές επιχειρήσεις που ειδικεύονται στο αέριο, την πετροχημεία, την ηλεκτρική ενέργεια, τη μεταλλουργία, τις μεταφορές και τις κατασκευές.