• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ασφαλεια

Αποτελέσματα για

Ασφαλεια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. A2S

    Γαλλία

    Η γαλλική εταιρεία A2S είναι ειδική σε θέματα βιομηχανικής ασφάλειας και προστασίας σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες. Η A2S κατασκευάζει και διανέμει μεγάλη γκάμα εξοπλισμών για την προστασία ατόμων και περιουσιακών στοιχείων. Χάρη στην καινοτόμο προσφορά της και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, η A2S εδραιώθηκε στη Γαλλία και διεθνώς ως αδιαμφισβήτητος παράγοντας της αγοράς. Με την πείρα και την εμπειρογνωμοσύνη της, η A2S κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της για την υλοποίηση μεγάλων έργων για διεθνείς βιομηχανικές επιχειρήσεις που ειδικεύονται στο αέριο, την πετροχημεία, την ηλεκτρική ενέργεια, τη μεταλλουργία, τις μεταφορές και τις κατασκευές.

  2. PRASTEL FRANCE

    Γαλλία

    Η Prastel ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων για αυτοματισμούς, έλεγχο πρόσβασης και ασφάλεια. Χάρη στην πείρα της, η επιχείρηση κατέκτησε ηγετική θέση στην αναγνώριση χωρίς επαφή και στους ηλεκτρονικούς χάρτες. Με πλούσια πείρα στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων, η Prastel μπορεί να θέσει σε εφαρμογή την ανάπτυξη εξ ολοκλήρου εξατομικευμένων και καινοτόμων λύσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της.

  3. UBBINI

    Γαλλία

    Η εταιρεία UBBINI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόληψη πυρκαϊών - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. CYALUME TECHNOLOGIES SAS

    Γαλλία

    Κορυφαίος παραγωγός και διανομέας ράβδων φωτισμού για ειδικές και τακτικές χρήσεις, ο ευρωπαϊκός κλάδος της επιχείρησης Cyalume Technologies που βρίσκεται στη Γαλλία προσφέρει σειρές προϊόντων χημειοφωταύγειας. Με αξιοπιστία και ασφάλεια, τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για τις ευρωπαϊκές αγορές στρατού και ασφαλείας.

  5. PRYSM

    Γαλλία

    Η εταιρεία PRYSM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδότες λογισμικού ασφαλείας, και Εκδότες λογισμικού. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CASHMAG

    Γαλλία

    Η εταιρεία CASHMAG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματο ταμειο, Αυτοματισμός ασφαλείας, και μηχανηματα μετρησης χρηματων. Έχει έδρα σε Cuers, Γαλλία.

  2. DATAC SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία DATAC SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χρηματοκιβωτια, και ντουλαπες ασφαλειας. Έχει έδρα σε Saint-Laurent-Du-Var, Γαλλία.

  3. SEPALUMIC INDUSTRIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEPALUMIC INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα, Βεράντες μεταλλικές, Παράθυρα, δάπεδα ασφαλείας, πυλες, και Βεράντες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux Cedex, Γαλλία.

  4. AZUR VOLETS

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZUR VOLETS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, δάπεδα ασφαλείας, πυλες, και στορια. Έχει έδρα σε La Farlède, Γαλλία.

  5. PISCINE SECURITE ENFANTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία PISCINE SECURITE ENFANTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιγκλιδωματα ασφαλειας. Έχει έδρα σε La Colle Sur Loup, Γαλλία.

  1. MENTOR FERMETURES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MENTOR FERMETURES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Ρολά (παντζούρια), Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, και Ρολά (παντζούρια). Έχει έδρα σε La-Farlede, Γαλλία.

  2. PROPLAST INDUSTRIE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROPLAST INDUSTRIE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, και Ξυλουργείο από PVC. Έχει έδρα σε Trets, Γαλλία.

  1. LA FERODE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA FERODE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, περγκολες, Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες, καγκελα απο σφυρηλατο σιδηρο, και δάπεδα ασφαλείας. Έχει έδρα σε Istres, Γαλλία.

  2. ABCMINET

    Γαλλία

    Η εταιρεία ABCMINET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατσάλινες σκαλωσιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Μεταλλικές σκάλες, ραμπες, βιομηχανικοι τορνοι, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, και Μεταλλικές σκάλες. Έχει έδρα σε Pertuis, Γαλλία.

  3. R. STAHL FRANCE SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία R. STAHL FRANCE SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  4. MEDIA MESURES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MEDIA MESURES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα και εξαρτηματα ηλεκτροτεχνικης, ηλεκτρονικοι βιομηχανικοι αυτοματισμοι, συμβουλοι σχετικα με ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα οργανα, και Βιομηχανική μετρολογία. Έχει έδρα σε Bouc Bel Air, Γαλλία.

  5. INOXKIT

    Γαλλία

    Η εταιρεία INOXKIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δάπεδα ασφαλείας. Έχει έδρα σε La Seyne-Sur-Mer, Γαλλία.