• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αρώματα τροφίμων

Αποτελέσματα για

Αρώματα τροφίμων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

  2. SÉLECTARÔME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

  3. TEXIFRANCE AVG

    Γαλλία

    Η εταιρεία TEXIFRANCE AVG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρωματική ουσία εκχυλίσματος βανίλιας, Φυσικά αρώματα για ζαχαροπλαστική, και Αρωματική ουσία βανίλιας. Έχει έδρα σε Montfavet, Γαλλία.

  4. EXPRESSIONS AROMATIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία EXPRESSIONS AROMATIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα για μαγειρική. Έχει έδρα σε Mouans Sartoux, Γαλλία.

  5. NATUREX

    Γαλλία

    Η εταιρεία NATUREX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα συστατικα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AROMATECH

    Γαλλία

    Η εταιρεία AROMATECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα τροφίμων, Αρώματα τροφίμων, αρωματα σε σκονη, και αρωματα σε γαλακτωμα για παγωτα. Έχει έδρα σε St Cezaire Sur Siagne, Γαλλία.

  2. AROMATICA

    Γαλλία

    Η εταιρεία AROMATICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρωματική ουσία αρωματικής σκόνης, Βιολογικές αρτυματικές ουσίες, και φυσικές αρωματικές ουσίες καπνού. Έχει έδρα σε Le Bar Sur Loup, Γαλλία.

  3. REYNAUD & FILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία REYNAUD & FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικά. Έχει έδρα σε Saint Didier, Γαλλία.

  4. KERRY

    Γαλλία

    Η εταιρεία KERRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα αρωματα για την βιομηχανια ποτων, και Παρασκευάζονται αρωματικά εκχυλίσματα. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  5. EVD

    Γαλλία

    Η εταιρεία EVD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα τροφίμων. Έχει έδρα σε GARDANNE, Γαλλία.

  1. JEAN NIEL ARÔMES

    Γαλλία

    Η εταιρεία JEAN NIEL ARÔMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  2. IPRA FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IPRA FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, φυσικα αρωματα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, και προσθετα, χρωματα και χρωστικες για χρηση σε τροφιμα. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.

  1. POLYETH AZUR

    Γαλλία

    Κατασκευάζονται τσάντες σε περιβλήματα, ταινίες LDPE, MD, HD, με έως και 4 χρώματα flexo εκτύπωση. Συγκόλληση χυτών ή με σύρμα. Κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη σύμφωνα με τεχνικές δυνατότητες. Όλα τα προϊόντα που προορίζονται για όλους τους τομείς επιχειρήσεων (τρόφιμα - καταστήματα - Ready-to-Wear - Υπόδηση - Φαρμακεία - Αρώματα - βιβλιοθήκες ......) και είναι διαθέσιμα σε πολυαιθυλένιο LDPE / MDPE / HDPE, παραδοσιακά και όξο βιοαποικοδομήσιμα με ή χωρίς εκτύπωση. Από τώρα και στο διαδίκτυο, η οικογενειακή μας δομή και τα συμπληρωματικά μας μηχανήματα μας επιτρέπουν μια ασυνήθιστη ευελιξία στην εταιρεία: Υλοποίηση μικρών, μεσαίων και μεγάλων σειρών παραγωγής. Κατασκευή και υλοποίηση τσαντών κατόπιν ζήτησης. Ενδιαφέρεστε; Τηλεφωνήστε μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας συμβουλεύσουμε