• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά

Αποτελέσματα για

Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. PREMIUM ELEMENTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία PREMIUM ELEMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαφρανι, μπαχαρικα, και καρυκεύματα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. SA FABRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA FABRE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Αρωματικά καρυκεύματα, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Pierrefeu Du Var, Γαλλία.

  3. LE MOULIN DE JARJAYES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE MOULIN DE JARJAYES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαρμελαδα φρουτων, και μαρμελάδες και ζελέ. Έχει έδρα σε Noyers Sur Jabron, Γαλλία.

  4. LE COQ NOIR

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE COQ NOIR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε L'isle-Sur-La-Sorgue, Γαλλία.

  5. OLIVIERS ET CO

    Γαλλία

    Η εταιρεία OLIVIERS ET CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Ελαιόλαδο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Προϊόντα ομορφιάς, Ελαιόλαδο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Mane, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TAHITI VANILLE®

    Γαλλία

    Η εταιρεία TAHITI VANILLE®, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγνο εκχυλισμα βανιλιας. Έχει έδρα σε Uturoa-Raiatea, Γαλλία.

  2. VANILLE DE MADAGASCAR

    Γαλλία

    Η εταιρεία VANILLE DE MADAGASCAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παρασκευάζονται εκχυλίσματα βανίλιας. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

  3. MN

    Γαλλία

    Η εταιρεία MN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιπέρι, Βανίλια, καυτερες πιπεριες, πιπεροριζα, Πιπέρι, και Βανίλια. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. CEPASCO

    Γαλλία

    Η εταιρεία CEPASCO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιπεριές και καυτές πιπεριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Gémenos Cedex, Γαλλία.

  5. FLORIBIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FLORIBIS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βανιλια, και αιθερια ελαια. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  1. DUCROS

    Γαλλία

    Η εταιρεία DUCROS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα, εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και αρωματικα βοτανα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  2. ASSOCIATION CARPENSUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία ASSOCIATION CARPENSUD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Επαγγελματικές ομοσπονδίες, σύλλογοι και σωματεία, Μπαχαρικά, και Επαγγελματικές ομοσπονδίες, σύλλογοι και σωματεία. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  1. BORGES TRAMIER

    Γαλλία

    Η εταιρεία BORGES TRAMIER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  2. FILS DE MARIUS AUDA

    Γαλλία

    Η εταιρεία FILS DE MARIUS AUDA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Gattières, Γαλλία.

  3. MCCORMICK FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MCCORMICK FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  4. VANILLE ET PRODUITS SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία VANILLE ET PRODUITS SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, και Μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Le Bar Sur Loup, Γαλλία.

  5. SOCOHERB SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCOHERB SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  6. AROME NATUREL EPICE POUR INDUSTRIE ALIMENTAIRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AROME NATUREL EPICE POUR INDUSTRIE ALIMENTAIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. SOCIETE EXPLOITATION ETS MSICA

    Γαλλία

  8. DENERY

    Γαλλία

  1. EPICES FUCHS SARL

    Γαλλία

  2. AYAD MAURICE

    Γαλλία

  3. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  4. ADS FOOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία ADS FOOD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα ελαια, μαρινατα, μπαχαρικα για τροφιμα, και σαλτσες και καρυκευματα. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.