• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρυδια

Αποτελέσματα για

Καρυδια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  2. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Ελαιόλαδο, εξωτικα φρουτα, εξτρα παρθενο ελαιολαδο, ψημενοι ξηροι καρποι, αποξηραμενες ντοματες, καρυδια πεκαν, φουντουκια χωρις κελυφος, και καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους). Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. HERBIOLYS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Herbiolys Laboratoire ιδρύθηκε το 2004 μετά από συνάντηση βοτανολόγων, ειδικών εθνικών βοτανολόγων και συγκομιδών που είχαν το ίδιο πάθος για το φυτικό κόσμο. Ειδικός στα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών από την γαλλική χλωρίδα, το εργαστήριο υιοθετεί εξ αρχής έναν πρωτότυπο παραγωγικό τρόπο : τα φυτά, τα οποία συλλέγονται από συγκομιδές παραγωγούς εταίρους της επιχείρησης, υποβάλλονται απευθείας σε διαβροχή στον τόπο συγκομιδής προκειμένου να διατηρήσουν όλες τις ιδιότητες τους και τον ενεργητικό τους δυναμικό. Η Herbiolys Laboratoire υποστηρίζει μια ισχυρή δεοντολογία προωθώντας μια βιώσιμη και μελετημένη συγκομιδή, χρησιμοποιώντας γυάλινα δοχεία και ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, περιορίζοντας την περιβαλλοντολογική της επίπτωση, χάρη σε έναν όσο πιο εφικτό τοπικό ανεφοδιασμό και προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Γαλλία από εμάς, στις Άπω-Αλπεις, και κατέχουν πιστοποίηση από τις Nature & Progrès, βιολογική καλλιέργεια και είναι ετικεταρισμένα.

  4. SML IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SML IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Φρούτα αποξηραμένα, Αποξηραμένα φρούτα, ασιατικές κουζίνες, μακρυκοκκο ρυζι, Συσκευασίες για τρόφιμα, ταϊλανδεζικο ρυζι, και πλαστικό κουτί. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.