• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κακάο

Αποτελέσματα για

Κακάο

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  2. COMPTOIR DES ÉPICES MADAGASCAR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COMPTOIR DES ÉPICES MADAGASCAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πιπερι, αιθερια ελαια, βανιλια, κακάο, και Βούτυρο κακάου. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  3. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

  4. SARL MANON

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL MANON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειροποιητη σοκολατα, σοκολατα, σοκολάτες πολυτελείας, και ζαχαρωτα. Έχει έδρα σε Peyruis, Γαλλία.

  5. CHOCOLATERIE LE MOULIN DU CACAOEYNARD

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHOCOLATERIE LE MOULIN DU CACAOEYNARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρασκευάζονται χειροποίητα σοκολατάκια. Έχει έδρα σε Venelles, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KAOKA

    Γαλλία

    Η εταιρεία KAOKA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, Γνήσια σοκολάτα, Γεμιστές Σοκολάτες, Κακάο και σοκολάτα, Γνήσια σοκολάτα, και Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  2. CHOCOLATS DE NEUVILLE NICE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHOCOLATS DE NEUVILLE NICE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. CONFISERIE AZUREENNE STE NOUVELLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CONFISERIE AZUREENNE STE NOUVELLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτά, Ζαχαρωτά, Κρέμα κάστανου, μαρον γκλασε, και ζαχαρωτα. Έχει έδρα σε Collobrieres, Γαλλία.

  4. LE MOULIN BLEU F.EYMERY

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE MOULIN BLEU F.EYMERY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτά, και Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Allauch, Γαλλία.

  5. JP PACI

    Γαλλία

    Η εταιρεία JP PACI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτά, και Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  1. CORSIGLIA FACOR

    Γαλλία

    Η εταιρεία CORSIGLIA FACOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  2. ORVEGA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ORVEGA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτά, και Ζαχαρωτά. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  1. CHOCOLATERIE DE PUYRICARD

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHOCOLATERIE DE PUYRICARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  2. CASTELAIN BERNARD

    Γαλλία

  3. DOUCES SAVEURS D'AUTREFOIS

    Γαλλία

  4. PELLETIER

    Γαλλία

  5. SAS PUYCHOC

    Γαλλία

  6. ETS TEISSEIRE

    Γαλλία

  7. CONFISERIE MAUREL

    Γαλλία

  8. LE CAILLOU DU FARON SARL

    Γαλλία

  1. CONFISERIE MARCEL RICHAUD

    Γαλλία

  2. CHOCOLATERIE DU CASTEL

    Γαλλία

  3. LA COUR AUX SAVEURS

    Γαλλία

  4. SARL CONFISERIE FOUQUE

    Γαλλία

  5. SAS CHOCOLATERIE DE PUYRICARD

    Γαλλία

  6. SARL LA CARDELINE

    Γαλλία

  7. CONFISERIE DU MONT VENTOUX

    Γαλλία

  8. DRAGEES REYNAUD

    Γαλλία

    Σπεσιαλιτέ με επικάλυψη σοκολάτας (μαύρη, γάλακτος, κρέμα νουγκά, καραμέλα, τρούφα κ.ά.) και διακοσμητικές χάντρες (με επικάλυψη ασημιού, χρυσού, πολύχρωμες, με εσωτερικό ζάχαρης ή σοκολάτας), μικρές πολύχρωμες σοκολατένιες καρδιές. Εργαζόμαστε με επιλεγμένα αμύγδαλα: Avola, αμύγδαλα Γαλλίας και Ισπανίας, επιλεγμένα για την αυθεντικότητα και τη γεύση τους. Σε ό, τι αφορά στις σπεσιαλιτέ σοκολάτας που διαθέτουμε, τις επεξεργαζόμαστε με πολύ λεπτή σοκολάτα. Η πρώτη ύλη για τα κουφέτα μας είναι η σοκολάτα με βάση το κακάο σε περιεκτικότητα 70%.