• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καθαριστικα

Αποτελέσματα για

Καθαριστικα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. INSPIRATIONS COSMETIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Inspirations Cosmétiques : Ο καλλυντικός σας εταίρος υπό το εμπορικό σήμα Inspirations Cosmétiques είναι Γάλλος παρασκευαστής για λογαριασμό τρίτων, με έδρα στην πόλη Γκρας, παγκόσμια πρωτεύουσα για τα αρώματα. Συνοδεύει τις φίρμες για την δημιουργία των μελλοντικών καλλυντικών για τις οποίες η οικολογική ευθύνη σημαίνει αποτελεσματικότητα με βέλτιστες αισθήσεις. Είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε μια γκάμα προϊόντων με μια πρωτότυπη ιδέα σας ή να παρασκευάσετε μια ήδη ανεπτυγμένη σύνθεση, η Inspirations Cosmétiques σας προσφέρει μια λύση στα μέτρα σας για την σύνθεση, την ανάπτυξη και την παρασκευή των καλλυντικών προϊόντων. Το εργαστήριο δεσμεύεται για τον σχεδιασμό των καλλυντικών προϊόντων σε στερεή και υγρή μορφή, με ιδιαίτερη προτίμηση στα φυσικά και βιολογικά συστατικά, τηρώντας τα διεθνή πρότυπα και κανόνες. Η Inspirations Cosmétiques επιβλήθηκε γρήγορα στην αγορά ως αναπόφευκτος ειδικός των στερεών καλλυντικών, ικανοποιώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς: μηδενικά απορρίμματα, χωρίς νερό, χωρίς συντηρητικά, βιολογικά, φυσικά και με σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία. Οι εξοπλισμοί της έχουν σχεδιαστεί για την πλήρωση και την ετικετοποίηση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και συσκευασιών. Οι γραμμές της συσκευασίας είναι αυτοματοποιημένες για να εξασφαλίσουν την άριστη δυνατότητα επανάληψης παραγωγής και υψηλής ποιότητας. Η Inspirations cosmétiques συνεργάζεται με εταιρικές φίρμες με παρουσία στα μεγαλύτερα καταστήματα σε πολλές χώρες. Επικοινωνήστε μαζί τους για να συζητήσετε το έργο σας και να αποκτήστε μια εξατομικευμένη προσφορά.

  2. TADE PAYS DU LEVANT

    Γαλλία

    Η Tadé Pays du Levant είναι μια γαλλική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη διανομή γνήσιου σαπουνιού Χαλεπίου, το οποίο παρασκευάζεται στη Συρία εδώ και πάνω από 25 χρόνια, και προτείνει μια μεγάλη συλλογή παραδοσιακών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης της Μεσογείου: σαπούνια Χαλεπίου, Μασσαλίας, έλαια περιποίησης, κρέμες για τα χέρια, υγρά σαπούνια, αλουνίτης, ελαφρόπετρες, ανδρικά προϊόντα περιποίησης, κερί αποτρίχωσης, κολόνια, γαλακτώματα σώματος, αρωματικά σαπούνια…. Τα φυσικά ή πιστοποιημένα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ καλλυντικά μας συνοδεύονται από μια πολυποίκιλη γκάμα αξεσουάρ μπάνιου: γάντι από ύφασμα κρεπ Kessa, λούφα, γάντι από δέρμα κατσίκας, φυσικό μετάξι, ταινία απολέπισης, σιζάλ, καθώς και βάση για σαπούνι, βάση βούρτσας, σαπουνοθήκη, πινέλα ξυρίσματος, foota... Θα βρείτε επίσης τις οικολογικές και οικονομικές λύσεις μας για τη συντήρηση των λευκών ειδών και του σπιτιού, σε συνδυασμό με μαύρο σαπούνι, τριμμένο σαπούνι, σκόνες και σαπούνια αφαίρεσης λεκέδων, καθαριστικό Pierre d’argent. Τα σαπούνια και το τριμμένο σαπούνι Χαλεπίου διατίθενται συσκευασμένα, χωρίς επωνυμία ή χύδην

  3. SAS VENTOUX EPEAUTRE

    Γαλλία

    Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

  4. ONET

    Γαλλία

    Η εταιρεία ONET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρίες καθαρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός - υπηρεσίες, Καθαρισμός - υπηρεσίες, συστήματα θαλάμων ελεγχόμενης καθαρότητας αέρα, καθαρισμος, και υγιεινη και ασφαλεια στο χωρο εργασιας. Έχει έδρα σε Marseille Cedex 09, Γαλλία.

  5. BEL NETTOYAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BEL NETTOYAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες καθαρισμου γραφειων, και καθαρισμος. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IDDHEA NETTOYAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IDDHEA NETTOYAGE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός, Καθαρισμός κτιρίων, καθαρισμος μοκετων, καθαρισμος, Βιομηχανικός καθαρισμός, και Καθαρισμός κτιρίων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. CYRNEX SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία CYRNEX SARL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρίες καθαρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμος, και υπηρεσιες καθαρισμου για οικοδομες. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  3. T2S HABITAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία T2S HABITAT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απορρύπανση - καθαρισμός χώρων και εγκαταστάσεων, Απορρύπανση - καθαρισμός χώρων και εγκαταστάσεων, και καθαρισμος. Έχει έδρα σε La Valette-Du-Var, Γαλλία.

  4. CLEAN ETOILE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CLEAN ETOILE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνεργεια καθαρισμου, και καθαρισμος. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.