• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θαλασσιες αποστολες εμπορευματων

Αποτελέσματα για

Θαλασσιες αποστολες εμπορευματων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. MT TRANSPORTS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2019, η εταιρεία MT Transports είναι ο ειδικός σε ότι αφορά τις μεταφορές στην Γαλλία και το εξωτερικό και συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις οι οποίες μας εμπιστεύονται για την μεταφορά εγγράφων, δεμάτων, παλετών και εμπορευμάτων. Είμαστε ανοικτά όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα για να εξασφαλίσουμε την ανάληψη, την μεταφορά, την ιχνηλάτηση και την παράδοση των εγγράφων, δεμάτων ή παλετών εντός της προθεσμίας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

  2. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2016, η εταιρεία LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL εξειδικεύεται στη θαλάσσια μεταφορά εμπορευμάτων, κυρίως ελαίων (ηλιέλαιου, φοινικέλαιου, κραμβέλαιου...), ποτών, αλλά και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως οστρακοειδών, ψαριών και κρέατος. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, και τη Δυτική Αφρική. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. MARSEILLE MANUTENTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία MARSEILLE MANUTENTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ναυτιλιακοί εμπειρογνώμονες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτάμιες φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων, Ποτάμιες φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων, και θαλασσιες μεταφορες εμπορευματων με εμπορευματοκιβωτια. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. NAVITRANS FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία NAVITRANS FRANCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Οχήματα - υπηρεσίες, θαλασσιες μεταφορες, πράκτορας μεταφοράς, Οδικές μεταφορές, και Οχήματα - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. LTI - LOGISTIQUE TRANSPORT INFORMATIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LTI - LOGISTIQUE TRANSPORT INFORMATIQUE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταχυμεταφορές, Αεροπορικές Μεταφορές. Θαλάσσιες Μεταφορές, οδικες μεταφορες εμπορευματων, Ταχυμεταφορές, και εταιρεια μεταφορων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Θαλασσιες αποστολες εμπορευματων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις