• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θήκες

Αποτελέσματα για

Θήκες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  2. CIRES LAFONT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CIRES LAFONT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θήκες διαφόρων τύπων - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεριά, Κεριά, αρωματικα κερια, κερια απο καθαρο κερι, και Εφαρμογές διαδικασίας παραγωγής. Έχει έδρα σε Brignoles, Γαλλία.

  3. S2C

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S2C, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα κιβώτια στην Toulon, ξύλινα κιβώτια NIMP15, ξύλινη θήκη στα μέτρα των πελατών στη Μασσαλία, κιβώτια για τον τομέα της ναυτιλίας PACA, κατασκευαστής κιβωτίων φύλαξης επίπλων, κούτες για συσκευασία 13, κιβώτια αποθήκευσης, Συσκευασία επικίνδυνων υλικών Μασσαλία, και ξύλινες συσκευασίες κατά παραγγελία PACA. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  4. MULTI SERVICES CARTON

    Γαλλία

    Η εταιρεία MULTI SERVICES CARTON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες κούτες, θηκες απο χαρτονι, κουτιά από χαρτόνι στα μέτρα των πελατών, και Χάρτινες κούτες. Έχει έδρα σε Garéoult, Γαλλία.

  5. ABC OPTICIENS.FR

    Γαλλία