• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρονικη

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικη

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. CALIBREX

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CALIBREX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταξινομητες, πολυχρηστικοί ταξινομητές βάσει βάρους, ηλεκτρονικοί ταξινομητές βάσει βάρους, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για βερίκοκα, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για μήλα, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για πεπόνια, και ηλεκτρονικοί ταξινομητές για ροδάκινα. Έχει έδρα σε Cavaillon Cedex, Γαλλία.

  2. SAS MERCURYA TRADING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

  3. SITEPRO13

    Γαλλία

    Η επιχείρηση SITEPRO13 εξειδικεύεται στην ανασυσκευασία εξοπλισμού πληροφορικής και τηλεφωνίας υψηλού επιπέδου, αποκλειστικά για επαγγελματίες. 'Ολα τα προϊόντα μας επωφελούνται από μια εμπεριστατωμένη εμπειρογνωμοσύνη, καθώς και από την καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη τιμή της αγοράς των μεταχειρισμένων. 'Ολοι οι εξοπλισμοί ελέγχονται και προσφέρονται με εγγύηση. Οι εξοπλισμοί μας είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και δεν φέρουν καμία ζημιά. Αντικαθιστάμε συστηματικά τα πιο παλιά συστατικά με καινούργια. Υιοθετήστε την οικολογική τάση και επιλέξτε να μειώστε την υπερκατανάλωση των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας προστατεύοντας το περιβάλλον. Χειροτέχνες, έμποροι, ΜΜΕ και μεγάλες επιχειρήσεις, μη διστάσετε να ανατρέξτε στις προσφορές μας.

  4. PRASTEL FRANCE

    Γαλλία

    Η Prastel ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων για αυτοματισμούς, έλεγχο πρόσβασης και ασφάλεια. Χάρη στην πείρα της, η επιχείρηση κατέκτησε ηγετική θέση στην αναγνώριση χωρίς επαφή και στους ηλεκτρονικούς χάρτες. Με πλούσια πείρα στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων, η Prastel μπορεί να θέσει σε εφαρμογή την ανάπτυξη εξ ολοκλήρου εξατομικευμένων και καινοτόμων λύσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της.

  5. MAISON BRODERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAISON BRODERIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές κεντήματος και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεντητικες μηχανες, κεντητικες μηχανες, μηχανηματα και εξοπλισμοι για κεντηματα, δαντελες, διχτυα και τουλι, και ηλεκτρονικες κεντητικες μηχανες. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BRAINYUP

    Γαλλία

    Η εταιρεία BRAINYUP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκπαίδευση εξ' αποστάσεως και ηλεκτρονική εκπαίδευση. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  2. LESFLACONSDHYGIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LESFLACONSDHYGIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαση αρωματικου λιβανιου, λιβανι, και ηλεκτρονική μπουτίκ. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  3. PHOCEE COMPOSANTS AUTOMATISMES

    Γαλλία

    Η εταιρεία PHOCEE COMPOSANTS AUTOMATISMES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικοι βιομηχανικοι αυτοματισμοι. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. MEI - MÉDICAL EQUIPEMENT INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία MEI - MÉDICAL EQUIPEMENT INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε La Farlède, Γαλλία.

  5. SYMES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SYMES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονική - μελέτες και έρευνες, Συνδεδεμένα αντικείμενα, ηλεκτρονικός σχεδιασμός, Ηλεκτρονική - μελέτες και έρευνες, και Συνδεδεμένα αντικείμενα. Έχει έδρα σε Cagnes Sur Mer, Γαλλία.

  1. SOOH.APP

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOOH.APP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προώθηση πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικες επιχειρησεις. Έχει έδρα σε Hyères, Γαλλία.

  2. MEDIA MESURES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MEDIA MESURES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα και εξαρτηματα ηλεκτροτεχνικης, ηλεκτρονικοι βιομηχανικοι αυτοματισμοι, συμβουλοι σχετικα με ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα οργανα, και Βιομηχανική μετρολογία. Έχει έδρα σε Bouc Bel Air, Γαλλία.

  1. EQUIP'ELEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία EQUIP'ELEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, ηλεκτρονικοι βιομηχανικοι αυτοματισμοι, και σχεδιασμος ηλεκτρικων πινακων. Έχει έδρα σε Gap, Γαλλία.

  2. INITIATIVE SOLUTIONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία INITIATIVE SOLUTIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έκδοση προγραμμάτων λογισμικού, Διαχείριση σχέσης πελατών CRM, Λογισμικό διαχείρισης υπολογιστή - πελάτη, Λογισμικό ηλεκτρονικής τιμολόγησης, Έκδοση προγραμμάτων λογισμικού, και Διαχείριση σχέσης πελατών CRM. Έχει έδρα σε Valreas, Γαλλία.

  3. MEDICAL EYE TEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία MEDICAL EYE TEC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για υπερηχογραφημα, υπερηχογραφια, και ενδοκολπικη υπερηχογραφια. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. LOUCE CORPORATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία LOUCE CORPORATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. DSC CONSEIL

    Γαλλία

    Η εταιρεία DSC CONSEIL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες on-line - δημιουργία και ανάπτυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμός διαδικτυακής τοποθεσίας, και ηλεκτρονική μπουτίκ. Έχει έδρα σε Roquefort Les Pins, Γαλλία.

  6. ESSYCA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ESSYCA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική, συνεχής και εξειδικευμένη κατάρτιση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγγελματικη καταρτιση, καταρτιση προσωπικου, ηλεκτρονικη εκπαιδευση, και κατάρτιση για ηλεκτρονική εκμάθηση. Έχει έδρα σε Valbonne, Γαλλία.

  7. VILDEO

    Γαλλία

    Η εταιρεία VILDEO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικοινωνία - ηλεκτρονικός τύπος. Έχει έδρα σε Monaco, Γαλλία.

  8. CLEVERDIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία CLEVERDIS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανάλυση δεδομένων, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Εκδόσεις πολυμέσων, Λογισμικά - σύμβουλοι, Ανάλυση δεδομένων, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Εκδόσεις πολυμέσων, και Λογισμικά - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. WATT AND CO

    Γαλλία

    Η εταιρεία WATT AND CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Chateauneuf-De-Gadagne, Γαλλία.

  2. DYNAMIC CREATIVE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DYNAMIC CREATIVE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονική έκδοση γραφικών - υπηρεσίες Internet και Intranet. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  3. LIVECLASS

    Γαλλία

    Η εταιρεία LIVECLASS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκπαίδευση εξ' αποστάσεως και ηλεκτρονική εκπαίδευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό εσωτερικής επικοινωνίας. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  4. CMSTVPC

    Γαλλία

    Η εταιρεία CMSTVPC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικες συσκευες, και επιδιόρθωση υπολογιστή. Έχει έδρα σε Visan, Γαλλία.

  5. AKI FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AKI FRANCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκπαίδευση εξ' αποστάσεως και ηλεκτρονική εκπαίδευση. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  6. NEU ELECTROFILTRES SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία NEU ELECTROFILTRES SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, και Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gardanne, Γαλλία.

  7. CS2I-FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CS2I-FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nans Les Pins, Γαλλία.

  8. COMELEC SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMELEC SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Belcodène, Γαλλία.

  9. HOLTEX MÉDICAL

    Γαλλία

  10. ORSAY PHYSICS

    Γαλλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

31 Επιχειρήσεις