• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζαχαρη

Αποτελέσματα για

Ζαχαρη

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. G. GIRAUDON ET FILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία G. GIRAUDON ET FILS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρη κρυσταλιζε. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  2. GAILLARD SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία GAILLARD SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  3. SARL PATBOUL DE PROVENCE

    Γαλλία

  4. MISTER BONBON

    Γαλλία

  5. APIOR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία APIOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαλακές καραμέλες, γλυφιτζούρια, και καραμελες χωρις ζαχαρη. Έχει έδρα σε Valensole, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DRAGEES REYNAUD

    Γαλλία

    Σπεσιαλιτέ με επικάλυψη σοκολάτας (μαύρη, γάλακτος, κρέμα νουγκά, καραμέλα, τρούφα κ.ά.) και διακοσμητικές χάντρες (με επικάλυψη ασημιού, χρυσού, πολύχρωμες, με εσωτερικό ζάχαρης ή σοκολάτας), μικρές πολύχρωμες σοκολατένιες καρδιές. Εργαζόμαστε με επιλεγμένα αμύγδαλα: Avola, αμύγδαλα Γαλλίας και Ισπανίας, επιλεγμένα για την αυθεντικότητα και τη γεύση τους. Σε ό, τι αφορά στις σπεσιαλιτέ σοκολάτας που διαθέτουμε, τις επεξεργαζόμαστε με πολύ λεπτή σοκολάτα. Η πρώτη ύλη για τα κουφέτα μας είναι η σοκολάτα με βάση το κακάο σε περιεκτικότητα 70%.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ζαχαρη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις