• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ετικετες

Αποτελέσματα για

Ετικετες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SWIAZEK

    Γαλλία

    Η εταιρεία SWIAZEK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τυπογραφειο, και ετικετες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. PARFUM & PROJET

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Parfum & Projet προέκυψε από την βούληση της ιδρύτριας της, την Claudine Roublot, να προσφέρει αρώματα προσβάσιμα σε όλους. Η εργασία της σε επιχειρήσεις και οίκους παγκόσμιας φήμης όπως οι Parfumerie Fragonard, Diptyque, Ladurée, le Fouquet’s Paris, Barney’s NY, Marks&Spencer ή Anthropologie, την βοήθησε ώστε να αποκτήσει γνώση σε ότι αφορά την αγορά και τους διάφορους φορείς. Ο απόλυτος της έλεγχος σε όλη την δημιουργική αλυσίδα καθώς και το δίκτυο της προμηθευτών και έμπιστων ανταποκριτών, όλοι εξειδικευμένοι στον τομέα της αρωματοποιίας, είναι στη διάθεση σας προκειμένου να δημιουργήσετε το άρωμα σας στα μέτρα σας. Εδώ και 9 χρόνια, προσφέρει την τεχνογνωσία της στις φίρμες της έτοιμης ένδυσης και αξεσουάρ, σε καταστήματα concept, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, σε πρακτορεία επικοινωνίας, δημιουργία σήματος, επιρροής και διοργάνωσης εκδηλώσεων, προσφέροντας τους μια ετοιμοπαράδοτη λύση...την άριστη υπογραφή με οσφρητικό μάρκετινγκ. Η Parfum & Projet επιλέγει τους καλύτερους τεχνίτες σε όλα στα στάδια του σχεδιασμού και συνδυάζει την τεχνογνωσία τους ώστε να δημιουργήσει έναν τελικό προϊόν ανώτατης ποιότητας, απόλυτα συμβατό με την προσωπικότητα σας: Άρωμα, Eau de Parfum, Eau de Toilette, Ομίχλη για το σώμα και τα μαλλιά, άρωμα και αποσμητικό χώρου. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. CHARRIER PARFUMS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η CHARRIER PARFUMS, Γαλλική επιχείρηση αρωματοποιίας που ιδρύθηκε το 1888, βρίσκεται στην πόλη Vallauris, δίπλα από την Grasse, την διεθνή πρωτεύουσα της αρωματοποιίας. Είμαστε γνήσιοι δημιουργοί και ηγέτες στην δημιουργία ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μινιατούρων συσκευασμένες σε πολυτελή καλάθια δώρου, καθώς και μια γκάμα με σπρέι, Eau de Parfum, και μια γκάμα PARFUMS DE PROVENCE. Τα αρώματα μας διανέμονται σε πάνω από 50 χώρες σε πολυκαταστήματα, αρωματοποιίες, ιστότοποι ηλ. εμπορίου, Duty Free... Στην Γαλλία, διαθέτουμε κυρίως περίπτερο στο πολυκατάστημα των Galeries Lafayette Haussmann Paris. Η δραστηριότητα μας είναι ολοκληρωμένη, από την δημιουργία των αρωμάτων ως την συσκευασία τους. Όλα τα στάδια της κατασκευής διεκπεραιώνονται εντός της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ποιότητας από την Γκρας. Για τις συσκευασίες, συνεργαζόμαστε κυρίως με τους καλύτερους κατασκευαστές της Γαλλίας. Εξασφαλίζουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, MADE IN FRANCE.

  4. BIOPAILLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η BIOPAILLE, γαλλική επιχείρηση οικολογικά υπεύθυνη, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή καλαμακιών από φυτικές ίνες. 'Ολα τα καλαμάκια μας είναι οικολογικά, υπεύθυνα και 100% βιοδιασπώμενα. 'Ολα τα οικολογικά μας καλαμάκια κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο μας εργοστάσιο. Από την ίδρυση μας, φροντίζουμε συνεχώς να βρίσκουμε νέες λύσεις ώστε η BIOPAILLE να αποτελεί παράδειγμα όσον αφορά την οικολογική ευθύνη. Εμπορεύουμε μια μεγάλη γκάμα καλαμακιών που σέβονται 100% τον πλανήτη μας. Η BIOPAILLE είναι ο προμηθευτής και κατασκευαστής βιοδιασπώμενων καλαμακιών για τους επαγγελματίες: καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ντισκοτέκ....που επιθυμούν να καταναλώνουν με πιο υπεύθυνο τρόπο. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τα καλαμάκια σας προσθέτοντας το λογότυπο σας ή το όνομα της φίρμας σας.

  5. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γάλλος ειδικός στην δημιουργία καλλυντικών σε full-service που ξεκινά από την ιδέα και καταλήγει στο τελικό προϊόν : σύνθεση, κανονισμός, δοκιμές, φάκελος πληροφοριών του προϊόντος, συσκευασία, παρασκευή και συσκευασία. Η Pôle Cosmétique είναι επίσης ηγέτης στην Γαλλία σε ότι αφορά της τυπικές διαδικασίες που αφορούν την διάθεση καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε πρόκειται για την εισαγωγή προϊόντων που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ ή για την καταγραφή προϊόντων που παρασκευάζονται εντός Ευρώπης, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει όλες τις νομικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό 1223/2009 CE : Δημιουργία του φακέλου πληροφοριών προϊόντος (DIP), τοξικολογική εκτίμηση, δοκιμές ασφάλειας, καταχώρηση CPNP. Χάρη στο τμήμα της διεθνής νομοθεσίας, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες για την εξαγωγή καλλυντικών προϊόντων στις ΗΠΑ (FDA), Καναδά (Υγεία Καναδά), Κίνα, Asean, Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Αφρική.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LABORATOIRE PYC

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Το εργαστήριο PYC ασχολείται με την υπεργολαβία διαιτητικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής Γαλλικής προέλευσης. Κατά παραγγελία ανάπτυξη προϊόντων χωρίς ετικέτα, χωρίς γλουτένη ή vegan. Οι σκόνες είναι συσκευασμένες σε δοχεία, σακουλάκια, doypack ή στικ. Προσφέρει: σκόνες πλούσιες σε πρωτεΐνες, πρωτεϊνούχα σνακ, υποκατάστατα γεύματος, προϊόντα αθλητικής διατροφής, συμπληρώματα διατροφής (αδυνάτισμα, υγεία, διατροφικά καλλυντικά). Γαλλικής παραγωγής.Το εργαστήριο PYC είναι το διατροφικό τμήμα του Ομίλου SOLINA.

  2. STICK'RG

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STICK'RG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδοση - μορφοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος χαλκομανιας, αυτοκολλητα, διαφημιστικα αυτοκολλητα, και εξατομικευμενες αυτοκολλητες ετικετες. Έχει έδρα σε Istre, Γαλλία.

  3. STE XEDA INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE XEDA INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, και μηχανηματα τοποθετησης ετικετων και σημανσης των συσκευασιων και των συσκευασμενων προϊοντων. Έχει έδρα σε St-Andiol, Γαλλία.

  4. IMPRIMERIE TECHNICOULEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία IMPRIMERIE TECHNICOULEURS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος και δημιουργια διαφημιστικων μηνυματων, κολλητικες ετικετες, πανελ, και προσπεκτους. Έχει έδρα σε Serignan Du Comtat, Γαλλία.

  5. DEMARAIX ÉTIQUETTES ADHÉSIVES

    Γαλλία

    Η εταιρεία DEMARAIX ÉTIQUETTES ADHÉSIVES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκόλλητες ετικέτες σε κυλίνδρους, και τυπωμενες αυτοκολλητες ετικετες. Έχει έδρα σε Eguilles, Γαλλία.

  1. TECHNI FORM

    Γαλλία

    Η εταιρεία TECHNI FORM, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ένδυση - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετικέτες ρούχων, και Ετικέτες ρούχων. Έχει έδρα σε Caderousse, Γαλλία.

  2. EXPORT LINE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

  1. BISCOTTES ROGER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Ο Roger Sarret, ο γιος του φούρναρη, παράγει παξιμάδια και προσφέρει μια ξεχασμένη αίσθηση, μια ευχαρίστηση του παρελθόντος πριν από τα χρόνια της στέρησης, για να μάθουμε και να τολμούμε να γιορτάσουν και πάλι εκείνες τις μικρές καθημερινές απολαύσεις. 65 χρόνια αργότερα, ο Roger είναι πάντα εκεί, με την πελατεία του, πιστός στην ποιότητα, έχει εξελιχθεί και η χειροποίητη παραγωγή έχει μεγαλώσει χωρίς να χάνει τα κριτήρια ποιότητας. Κατασκευάζουμε για μάρκες διανομέων ετικετών. Δημιουργία γκάμας πλήρους υπηρεσίας.

  2. ETIC FRANCE

    Γαλλία

    Ειδικός σε ότι αφορά το Web To Print, η ETIC France επεξεργάστηκε μια νέα πλατφόρμα χρήσης του web to print σε B2B, συγκεντρώνοντας πάνω από 55 εργοστάσια στην Γαλλία και στην Ευρώπη. Η διεπαφή EPS επιτρέπει στις εγχώριες, διεθνείς και με πολλαπλές έδρες επιχειρήσεις να ενσωματώσουν το σύνολο των εγγράφων τους : από την επαγγελματική κάρτα, μέχρις τις πλακέτες, διαφημιστικά φυλλάδια, καρτέλες προϊόντων, ΑΠΥ σε A4, φάκελοι, συνεχής κατοχύρωση, μπλοκ παραγγελιών, ετικέτες. Η ETIC France διαθέτει επίσης 28 χρόνια πείρας στην προστασία των εγγράφων, ετικετών καθώς και ενσωματωμένων προϊόντων καθώς και στην υλοποίηση εναπόθεσης ολογραμμάτων 2D 3D, εξατομικευμένο ολόγραμμα, μικροκείμενα, αόρατη μελάνι, κρυμμένες λέξεις σε όλα σας τα έγγραφα.