• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασία υδάτων - προϊόντα

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. FILTRACTIF

    Γαλλία

    Η εταιρεία FILTRACTIF, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, φιλτρα ενεργου ανθρακα, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, και Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. STOC ENVIRONNEMENT SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία STOC ENVIRONNEMENT SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού υδάτων, και Προϊόντα καθαρισμού υδάτων. Έχει έδρα σε La Farlède, Γαλλία.

  3. MAREVA PISCINES ET FILTRATIONS SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAREVA PISCINES ET FILTRATIONS SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πισίνες-προϊόντα συντήρησης, και Πισίνες-προϊόντα συντήρησης. Έχει έδρα σε Saint Martin De Crau, Γαλλία.

  4. BIO VETO TEST

    Γαλλία

  5. HTS BIO

    Γαλλία

    Η HTS BIO θέτει στη διάθεσή σας τη βιολογική λύση για την επεξεργασία των οικιακών, των βιομηχανικών και των τυχαίων ρύπων. Επεξεργασία υδάτων, επεξεργασία PCB, επεξεργασία υδαρούς κοπριάς, κατασκευή και συσκευασία κατά παραγγελία. Και εσείς και οι πελάτες σας, επωφεληθείτε από μια γκάμα αποτελεσματικών και οικολογικών προϊόντων καθαρισμού, τα οποία σχεδιάστηκαν για να ανταποκριθούν στο κοινό μας όραμα για αειφόρο ανάπτυξη. Προϊόντα με βάση δραστικές ουσίες φυσικής προέλευσης (αιθέρια έλαια, βιολογικός επιφανειοδραστικός παράγοντας…).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LABORATOIRE ACI

    Γαλλία

    Τα εργαστήρια LABORATOIRES ACI ιδρύθηκαν το 1974, και έχουν ως αντικείμενο: την σύνθεση, τον σχεδιασμό και την διανομή χημικών και βιολογικών προϊόντων, συν την έννοια εφαρμογής για την υγιεινή, την βιομηχανική συντήρηση και τις επεξεργασίες επιφάνειας. Ελέγχουμε τρεις κύριες λειτουργίες : την μελέτη και τον σχεδιασμό προϊόντων στα εργαστήρια μας, την κατασκευή, την διανομή στην Γαλλία, χάρη σε έναν δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων V.R.P. με ανώτατη κατάρτιση εντός της εταιρείας, την διανομή σε περίπου τριάντα χώρες, από την Laboratoires ACI International, μέσα από έναν δίκτυο αποκλειστικών διανομέων. Η γκάμα των 200 προϊόντων μας χωρίζεται σε έξι κατηγορίες : Υγιεινή, απολύμανση, εξυγίανση, απορρύπανση των υδάτων, απολίπανση και χημική προετοιμασία επιφανειών, επένδυση επιφανειών, διάφορες συντηρήσεις και επεξεργασία όλμων.

  2. HYDRO ELECTRIQUE MARINE

    Γαλλία

    Η εταιρεία HYDRO ELECTRIQUE MARINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.