• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγες εξαγωγες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγες εξαγωγες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SAS MERCURYA TRADING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

  2. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. BCR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H επιχείρηση μας, BCR BOROWY, η οποία βρίσκεται στην Saint-Andiol, εξειδικεύεται στην χονδρική και ημι-χονδρική πώληση ενδυμάτων από δεύτερο χέρι και μεταχειρισμένων ενδυμάτων για εισαγωγές και εξαγωγές. Προσφέρουμε επίσης υποδήματα, δερμάτινα είδη και λευκά είδη. Προσφέρουμε είδη για τον άνδρα, την γυναίκα και τα παιδιά, καλοκαιρινά και χειμερινά. Η πώληση γίνεται με το κιλό. Επιλέγουμε πάντα ενδύματα πρώτης ποιότητας, τα οποία διαλέγονται στην συνέχεια ανά κατηγορία.

  4. CITINNOV

    Γαλλία

    Αναδιπλούμενοι ακροδέκτες με ανάπτυξη κατάλληλων εργαλείων διαχείρισης για την αποτελεσματική διαχείριση των άδειων προς τους δικαιούχους, την εκμετάλλευση και την συντήρηση του συστήματος. Η CITINNOV προσφέρει τα εξής οφέλη : την πείρα ενός εξειδικευμένου Γάλλου κατασκευαστή, αναγνωρισμένος εδώ και πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των εξαγωγών/ εισαγωγών, μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ποιότητας, μια λύση στα μέτρα σας, προσαρμοσμένη στο περιβάλλον σας, κατάλληλα εργαλεία διαχείρισης που θα διευκολύνουν την οργάνωση σας.

  5. MT TRANSPORTS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2019, η εταιρεία MT Transports είναι ο ειδικός σε ότι αφορά τις μεταφορές στην Γαλλία και το εξωτερικό και συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις οι οποίες μας εμπιστεύονται για την μεταφορά εγγράφων, δεμάτων, παλετών και εμπορευμάτων. Είμαστε ανοικτά όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα για να εξασφαλίσουμε την ανάληψη, την μεταφορά, την ιχνηλάτηση και την παράδοση των εγγράφων, δεμάτων ή παλετών εντός της προθεσμίας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2016, η εταιρεία LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL εξειδικεύεται στη θαλάσσια μεταφορά εμπορευμάτων, κυρίως ελαίων (ηλιέλαιου, φοινικέλαιου, κραμβέλαιου...), ποτών, αλλά και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως οστρακοειδών, ψαριών και κρέατος. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, και τη Δυτική Αφρική. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

  3. SPIRIT BEAUTIES CONSULTING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Επιχειρηματίας από το 2020, ο Alexis Vuong ίδρυσε την Spirit Beauties, μετά από μια 26ετής διεθνής καριέρα στον όμιλο Pernod Ricard. Στην Spirit Beauties, αντιλαμβανόμαστε τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οινοπνευματωδών ποτών όταν εντάσσονται στην παγκόσμια αγορά.Έτσι, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σε κάθε στάδιο της πορείας σας, είτε θέλετε να αναπτύξετε την δραστηριότητα σας σε νέες αγορές είτε θέλετε να ενισχύσετε την παγκόσμια σας παρουσία.Δεσμευόμαστε να σας συνοδέψουμε ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και να είστε πιο αποτελεσματικοί προσφέροντας τον μεγάλο μας δίκτυο, την στρατηγική μας εμπειρογνωμοσύνη και την εμπεριστατωμένη μας γνώση της παγκόσμιας αγοράς.Θα λειτουργήσουμε ως πραγματικός εταίρος. Στόχος μας να σας βοηθήσουμε ώστε να προσελκύσετε τους καταναλωτές με τα προϊόντα σας. Ξεκινήστε τη συνεργασία σας με εμάς. Στην υγειά σας ! καλή επιτυχία !

  4. NEGOPRIM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEGOPRIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα φρουτα, φρεσκα λαχανικα, Φρούτα, λαχανικα, εξωτικα φρουτα, εσπεριδοειδη, και λαχανικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  5. VALMAX FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VALMAX FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, γαλα σε σκονη, ελαια, Κραμβέλαιο, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

  1. PROVENCE PRIM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PROVENCE PRIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, λαχανικα χονδρικης, βιολογικα φρουτα, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

  2. VIP SERVICE PLUS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIP SERVICE PLUS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαντια απο λατεξ, προστατευτικα καλυμματα προσωπου, εργασιας, γυαλια και γεισα προστασιας, και μασκες νοσοκομειακης χρησης. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  1. NPI INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NPI INTERNATIONAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα για γεωργικα μηχανηματα, ανταλλακτικα για κινητηρες βιομηχανικης χρησης, 'Εγχυση, και βιομηχανικό φιλτράρισμα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  2. FRIPTEX ET RECYCLAGE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRIPTEX ET RECYCLAGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμένα ενδύματα, εισαγωγη μεταχειρισμενων ενδυματων, μπάλες μεταχειρισμένων ενδυμάτων, και γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Cuers, Γαλλία.

  3. WEMADE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WEMADE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία ενδυμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Υφάσματα, Μαγιό, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφαντουργία - μηχανήματα και εξοπλισμός, υφασματα για μαγιο, κλωστοϋφαντουργια, και Βιομηχανία ενδυμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. LES LAVANDES DU MOULIN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LES LAVANDES DU MOULIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λεβαντα. Έχει έδρα σε Saint Christol, Γαλλία.

  5. DOMAINE DE MONT-AIGU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DOMAINE DE MONT-AIGU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, αφρώδη, Κρασιά, Γαλλίας, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Côtes du Rhône, Κρασιά, αφρώδη, Βιολογικά κρασιά, Κρασιά, Γαλλίας, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαγωγέας κρασιών. Έχει έδρα σε Orange, Γαλλία.

  6. EQUATEUR FRUITS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EQUATEUR FRUITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Τροπικά φρούτα, Χυμοί φρούτων, Φρούτα, Τροπικά φρούτα, εξωτικα φρουτα, και Χυμοί φρούτων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. FOOD IDEAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FOOD IDEAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, Πρόσληψη προσωπικού, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, σχεδιασμος για εστιατορια, Πρόσληψη προσωπικού, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Villeneuve-Loubet, Γαλλία.

  8. PROCAMEX

    Γαλλία

    Η Procamex βοηθά τις τοπικές επιχειρήσεις στην ανάπτυξή τους σε διεθνές επίπεδο, μέσω θεματικών συνεδρίων, αποστολών στο εξωτερικό, εκθέσεων καθώς και με 4 συστήματα υποστήριξης. Μια πανοπλία ενεργειών και βοηθημάτων για να γίνετε εξαγωγέας, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να διαφοροποιήσετε τις αγορές σας, να δημιουργήσετε μια θετική δυναμική και να παραμείνετε ανταγωνιστικοί. Παρέχουμε στις επιχειρήσεις συμβουλές σε θέματα προσέγγισης των διεθνών αγορών.

  1. BELLON IMPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία BELLON IMPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. SARL GEMO

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL GEMO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές κοσμημάτων πολυτίμων λίθων και ωρολογιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαργαριταρια κοσμηματοποιιας, ασημενια κοσμηματα, και αλυσιδες απο ασημι. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. BLISSED - AMERICAN PEOPLE® & JOSEPH'IN® BRANDS

    Γαλλία

    Η εταιρεία BLISSED - AMERICAN PEOPLE® & JOSEPH'IN® BRANDS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τζιν και ενδύματα σπορ, Γυναικεία ενδύματα, Τζιν και ενδύματα σπορ, Γυναικεία ενδύματα, και ανδρικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. MEDICAL PROCESS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MEDICAL PROCESS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονάδες καθαρισμού των υδάτων. Έχει έδρα σε Roquefort La Bedoule, Γαλλία.

  5. LMD ALIMENTAIRE EL BENNA EUROPE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LMD ALIMENTAIRE EL BENNA EUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  6. SECRET ARTS OF SPIRITS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SECRET ARTS OF SPIRITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοπνευματώδη απεριτίφ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, ρουμι, βοτκα, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saint Mitre Les Remparts, Γαλλία.

  7. GOURMET PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GOURMET PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα, εκλεκτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, παραγωγός τροφίμων, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα, εκλεκτά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  8. B2BRANDS

    Γαλλία

    Η εταιρεία B2BRANDS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικά ρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Salon De Provcence, Γαλλία.

  9. UNIQUE TAPIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία UNIQUE TAPIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλιά και μοκέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγοραπωλησιες χαλιων, επιδιορθωσεις χαλιων, εισαγωγεσ-εξαγωγες χαλιων, και ταπητες. Έχει έδρα σε Vallauris, Γαλλία.

  10. CAPI EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAPI EXPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Όργανα μέτρησης υψηλής ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Συσκευές εργαστηριακών αναλύσεων, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγες εξαγωγες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

568 Επιχειρήσεις