• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικες συσκευασιες

Αποτελέσματα για

Ειδικες συσκευασιες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  2. HERBIOLYS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Herbiolys Laboratoire ιδρύθηκε το 2004 μετά από συνάντηση βοτανολόγων, ειδικών εθνικών βοτανολόγων και συγκομιδών που είχαν το ίδιο πάθος για το φυτικό κόσμο. Ειδικός στα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών από την γαλλική χλωρίδα, το εργαστήριο υιοθετεί εξ αρχής έναν πρωτότυπο παραγωγικό τρόπο : τα φυτά, τα οποία συλλέγονται από συγκομιδές παραγωγούς εταίρους της επιχείρησης, υποβάλλονται απευθείας σε διαβροχή στον τόπο συγκομιδής προκειμένου να διατηρήσουν όλες τις ιδιότητες τους και τον ενεργητικό τους δυναμικό. Η Herbiolys Laboratoire υποστηρίζει μια ισχυρή δεοντολογία προωθώντας μια βιώσιμη και μελετημένη συγκομιδή, χρησιμοποιώντας γυάλινα δοχεία και ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, περιορίζοντας την περιβαλλοντολογική της επίπτωση, χάρη σε έναν όσο πιο εφικτό τοπικό ανεφοδιασμό και προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Γαλλία από εμάς, στις Άπω-Αλπεις, και κατέχουν πιστοποίηση από τις Nature & Progrès, βιολογική καλλιέργεια και είναι ετικεταρισμένα.

  3. INSPIRATIONS COSMETIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Inspirations Cosmétiques : Ο καλλυντικός σας εταίρος υπό το εμπορικό σήμα Inspirations Cosmétiques είναι Γάλλος παρασκευαστής για λογαριασμό τρίτων, με έδρα στην πόλη Γκρας, παγκόσμια πρωτεύουσα για τα αρώματα. Συνοδεύει τις φίρμες για την δημιουργία των μελλοντικών καλλυντικών για τις οποίες η οικολογική ευθύνη σημαίνει αποτελεσματικότητα με βέλτιστες αισθήσεις. Είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε μια γκάμα προϊόντων με μια πρωτότυπη ιδέα σας ή να παρασκευάσετε μια ήδη ανεπτυγμένη σύνθεση, η Inspirations Cosmétiques σας προσφέρει μια λύση στα μέτρα σας για την σύνθεση, την ανάπτυξη και την παρασκευή των καλλυντικών προϊόντων. Το εργαστήριο δεσμεύεται για τον σχεδιασμό των καλλυντικών προϊόντων σε στερεή και υγρή μορφή, με ιδιαίτερη προτίμηση στα φυσικά και βιολογικά συστατικά, τηρώντας τα διεθνή πρότυπα και κανόνες. Η Inspirations Cosmétiques επιβλήθηκε γρήγορα στην αγορά ως αναπόφευκτος ειδικός των στερεών καλλυντικών, ικανοποιώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς: μηδενικά απορρίμματα, χωρίς νερό, χωρίς συντηρητικά, βιολογικά, φυσικά και με σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία. Οι εξοπλισμοί της έχουν σχεδιαστεί για την πλήρωση και την ετικετοποίηση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και συσκευασιών. Οι γραμμές της συσκευασίας είναι αυτοματοποιημένες για να εξασφαλίσουν την άριστη δυνατότητα επανάληψης παραγωγής και υψηλής ποιότητας. Η Inspirations cosmétiques συνεργάζεται με εταιρικές φίρμες με παρουσία στα μεγαλύτερα καταστήματα σε πολλές χώρες. Επικοινωνήστε μαζί τους για να συζητήσετε το έργο σας και να αποκτήστε μια εξατομικευμένη προσφορά.