• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διεθνη φορτια

Αποτελέσματα για

Διεθνη φορτια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2016, η εταιρεία LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL εξειδικεύεται στη θαλάσσια μεταφορά εμπορευμάτων, κυρίως ελαίων (ηλιέλαιου, φοινικέλαιου, κραμβέλαιου...), ποτών, αλλά και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως οστρακοειδών, ψαριών και κρέατος. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, και τη Δυτική Αφρική. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. MT TRANSPORTS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2019, η εταιρεία MT Transports είναι ο ειδικός σε ότι αφορά τις μεταφορές στην Γαλλία και το εξωτερικό και συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις οι οποίες μας εμπιστεύονται για την μεταφορά εγγράφων, δεμάτων, παλετών και εμπορευμάτων. Είμαστε ανοικτά όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα για να εξασφαλίσουμε την ανάληψη, την μεταφορά, την ιχνηλάτηση και την παράδοση των εγγράφων, δεμάτων ή παλετών εντός της προθεσμίας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

  3. SICOMIN

    Γαλλία

    Σύνθεση και κατασκευή εποξειδικών συστημάτων. Οι δραστηριότητες μας κινούνται γύρω από έξι μεγάλες οικογένειες προϊόντων : εποξειδικά συστήματα, ενισχυτικά, υλικά, φορτία, υλικά ξεκαλουπώματος και αναλώσιμα. Παράγουμε για όλους τους τομείς δραστηριότητας χρησιμοποιώντας σύνθετα υλικά : αεροναυπηγική, οικοδομή, αθλητισμός και αναψυχή, τέχνες και παραστάσεις, πολιτική μηχανική και πράσινες ενέργειες. Η Sicomin είναι στην υπηρεσία διεθνούς πελατείας εδώ και πάνω από 25 χρόνια.