• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφάσματα

Αποτελέσματα για

Υφάσματα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΔιανομέας
  1. LA CAVERNE AUX MILLE TISSUS

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA CAVERNE AUX MILLE TISSUS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χνουδιασμα υφασματων και προϊοντων υφαντουργιας. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. UN AIR DE FÊTES

    Γαλλία

    Η εταιρεία UN AIR DE FÊTES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σημαίες, λάβαρα και μικρά σημαιάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γιρλανδες, μικρες σημαιες, κοινοτικες σημαιες, και αθλητικα σημαιακια. Έχει έδρα σε Allauch, Γαλλία.

  3. AZ FLAG

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZ FLAG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σημαίες, λάβαρα και μικρά σημαιάκια. Έχει έδρα σε Vallauris, Γαλλία.

  4. 3B -PUBLICITÉ PAR L'IMAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία 3B -PUBLICITÉ PAR L'IMAGE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία σε υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επικοινωνία, επιχειρηματικα ειδη, Διαφημιστικά είδη, Επιχειρηματικά δώρα, και Επικοινωνία. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  5. PATRICE GANANSIA ARTWORK

    Γαλλία

    Η εταιρεία PATRICE GANANSIA ARTWORK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιοχρωματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χονδρα υφασματα για βαφη, και εργα τεχνης. Έχει έδρα σε Ollioules, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TEX RETOUCHES

    Γαλλία

    Η εταιρεία TEX RETOUCHES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιπυρικη επεξεργασια υφασματων και προϊοντων υφαντουργιας. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.