• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΔιανομέας
  1. HERBALIFE NATURE FORME

    Γαλλία

    Η εταιρεία HERBALIFE NATURE FORME, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, και Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Le Pontet, Γαλλία.

  2. A2TI

    Γαλλία

    Η εταιρεία A2TI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Avignon Cedex 9, Γαλλία.

  3. WARMCOOK

    Γαλλία

    Η εταιρεία WARMCOOK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη κουζινας, και οικολογικη μαγειρικη. Έχει έδρα σε MARSEILLE, Γαλλία.

  4. L'ODYSSÉE DES GLACES

    Γαλλία

    Η εταιρεία L'ODYSSÉE DES GLACES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για την προετοιμασία παγωτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παγωτομηχανές επαγγελματικές, και Παγωτομηχανές επαγγελματικές. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  5. TBE INT

    Γαλλία

    Η εταιρεία TBE INT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία οινοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξείδωτες δεξαμενές, και δεξαμενές για την αμπελουργία. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GRANDS MOULINS STORIONE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GRANDS MOULINS STORIONE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. AVIMETA

    Γαλλία

    Η εταιρεία AVIMETA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμοί Καταστημάτων, γονδολες για σουπερ μαρκετ, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και συστηματα ραφιων. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  3. MULTI PRO MATIK

    Γαλλία

    Η εταιρεία MULTI PRO MATIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα πώλησης τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματα μηχανηματα πωλησης τροφιμων. Έχει έδρα σε Sorgues, Γαλλία.