• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οικοδομή

Αποτελέσματα για

Οικοδομή

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΔιανομέας
  1. MARTEK INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία μας, MARTEK International, που ιδρύθηκε το 2006, βρίσκεται στην Μασσαλία. Εξειδικευόμαστε στις φυσικές πέτρες. Σας συνοδεύουμε σε όλα τα στάδια του έργου σας, από τον σχεδιασμό ως την τελική υλοποίηση. Αναλαμβάνουμε αρχικά τις τεχνικές μελέτες σε συνεργασία με γραφεία μελετών για την προετοιμασία του έργου και στη συνέχεια δημιουργούμε τα σχέδια που έχουν μεταβιβαστεί στο εργαστήριο μας. Χάρη στις γνώσεις μας όσον αφορά την πέτρα, έχουμε συνάψει ισχυρές συμβάσεις με πολλά λατομεία, γεγονός που μας επιτρέπει να παρέχουμε τα καλύτερα υλικά. Τα άτομα που δραστηριοποιούνται στα εργοτάξια μας μας είναι πιστοί εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια. Εξάλλου, αναλαμβάνουμε εργοτάξια τόσο στην Γαλλία όσο και διεθνώς. Αναλαμβάνουμε την πρώτη μελέτη των διαγωνισμών ώστε να αξιολογήσουμε κυρίως την δυνατότητα υλοποίησης του έργου σας και τις δυνατότητες παραγωγής. Εργαζόμαστε με υλικά όπως ψαμμίτη, γρανίτη, μάρμαρα ή σχιστόλιθο.

  2. ITALCAN

    Γαλλία

    Η εταιρεία ITALCAN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Αμαξώματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κιγκαλερία οικοδομών, μηχανες λειανσης για αμαξωματα αυτοκινητων, και Αμαξώματα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cannes-La-Bocca, Γαλλία.

  3. APEX PIERRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία APEX PIERRE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. ECOBATI

    Γαλλία

    Η εταιρεία ECOBATI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι, Οικολογία-προστασία του περιβάλλοντος, ειδη για την οικοδομη, Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι, και βιοκατασκευη. Έχει έδρα σε Contes, Γαλλία.

  5. CMC MONTE-CHARGES

    Γαλλία

    Η εταιρεία CMC MONTE-CHARGES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επάρτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανελκυστηρες και αναβατορια ιδιωτικης και βιομηχανικης χρησης, ανελκυστηρες και επαρτες για οικοδομες, αναβατορια εστιατοριων, και αναβατορια για ανυψωση εμπορευματων. Έχει έδρα σε Venasque, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AREO GP

    Γαλλία

    Η εταιρεία AREO GP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κολλητικες ταινιες. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  2. ETABLISSEMENTS ABRAM DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETABLISSEMENTS ABRAM DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Κιγκαλερία οικοδομών, Χάλυβες, εξοπλισμος, Κιγκαλερία οικοδομών, και εργαλεια διακινησης. Έχει έδρα σε Manosque, Γαλλία.

  3. MECCANOCAR FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MECCANOCAR FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομές - κιγκαλερία. Έχει έδρα σε Saint-Laurent-Du-Var, Γαλλία.

  4. NATIONAL CLÔTURE

    Γαλλία

    Η εταιρεία NATIONAL CLÔTURE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις, Οικοδομικά υλικά, σχαρωτα πανελ, πλαστικοποιημενες περιφραξεις, Περιφράξεις, και Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Roquefort La Bedoule, Γαλλία.

  5. EASY LIEGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία EASY LIEGE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άκαμπτα υλικά για κατασκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη απο φελλο για οικοδομες, και δαπεδα απο φελλο. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

  1. BATIMAX +

    Γαλλία

    Η εταιρεία BATIMAX +, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομές - τελικές εργασίες. Έχει έδρα σε Lançon De Provence, Γαλλία.