• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δίσκοι

Αποτελέσματα για

Δίσκοι

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. VALMAZE LUXURY

    Γαλλία

    Η εταιρεία VALMAZE LUXURY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη πολυτελείας, εκθετήρια πολυτελείας, Δίσκος, και Πιάτα και δίσκοι. Έχει έδρα σε Le Lavandou, Γαλλία.

  2. SML IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SML IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Φρούτα αποξηραμένα, Αποξηραμένα φρούτα, ασιατικές κουζίνες, μακρυκοκκο ρυζι, Συσκευασίες για τρόφιμα, ταϊλανδεζικο ρυζι, και πλαστικό κουτί. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. PRESSIRESSORT

    Γαλλία

    Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και εμπορία ελατηρίων κάθε είδους για τη βιομηχανία, την αεροναυπηγική, την πυρηνική, τη μηχανική και τις μεταφορές, ελατήρια για ναυπηγικές εργασίες επισκευής, για την πετροχημεία, τον αγροδιατροφικό τομέα και την ιατρική. Η PRESSIRESSORT δραστηριοποιείται επίσης τον τομέα των υδροηλεκτρικών φραγμάτων. Παρέχουμε παραγωγή ελατηρίων κατά παραγγελία και σχεδιασμό με υποβοήθηση υπολογιστή. Βαθμονόμηση ελατηρίων. Κατασκευάζονται άγκιστρα, περόνες βήτα, ράβδοι, σπειροειδή ελατήρια, μεταλλικά ελατήρια, ελατήρια από σύρμα ή διαμορφωμένα ελάσματα. Υλικό: χάλυβας, ανοξείδωτο, Inconel, φωσφορούχος μπρούντζος, χαλκός, βηρύλλιο και άλλα. Δημιουργία ελατηρίων υψηλής τεχνολογικής κατηγορίας με υπολογισμό από πρότυπα ή τεμαχίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Οι αγοραστές, οι τεχνικοί και οι μηχανικοί των γραφείων μελετών αξιοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό του προϊόντος και την εύρεση νέων λύσεων. : Από ενιαία τεμάχια έως μεγάλες ποσότητες από σύρμα 0, 2 έως 50 mm.

  4. REAL PROFES CABLAG ELECTR

    Γαλλία

    Η εταιρεία REAL PROFES CABLAG ELECTR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μουσικές εκδόσεις, δίσκοι και κασέτες (audio και βίντεο), και Μουσικές εκδόσεις, δίσκοι και κασέτες (audio και βίντεο). Έχει έδρα σε Vallauris, Γαλλία.

  5. DIGITEL VIDEO SUD SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία DIGITEL VIDEO SUD SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μουσικές εκδόσεις, δίσκοι και κασέτες (audio και βίντεο). Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LA COSCA

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA COSCA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μουσικές εκδόσεις, δίσκοι και κασέτες (audio και βίντεο). Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. PRODUCTIONS EDITIONS PERRIS

    Γαλλία

  3. MANIVETTE RECORDS

    Γαλλία

  4. LE BUREAU

    Γαλλία

  5. ADMINISTRATION GESTION MANAGEMENT

    Γαλλία

  1. LA BOITE A CHANSONS

    Γαλλία