• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλακτοκομικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Γαλακτοκομικά προϊόντα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SAS MERCURYA TRADING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

  2. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. MADRAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MADRAS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Μαγιά και διατροφικά ένζυμα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, και Μαγιά και διατροφικά ένζυμα. Έχει έδρα σε Pertuis, Γαλλία.

  4. ALPOEUF

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALPOEUF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε La Rochette, Γαλλία.

  5. LITTODIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία LITTODIS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε St Raphael, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NICEUF

    Γαλλία

    Η εταιρεία NICEUF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Le Broc, Γαλλία.

  2. SOCIETE D EXPLOITATION DE LA LAITERIE DU COLBAYARD

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE D EXPLOITATION DE LA LAITERIE DU COLBAYARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυριά, και Τυριά. Έχει έδρα σε Laye, Γαλλία.

  3. OFFICE NATIONAL TUNISIEN DE L'HUILE

    Γαλλία

    Η εταιρεία OFFICE NATIONAL TUNISIEN DE L'HUILE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. SCHOEPFER

    Γαλλία

    Η εταιρεία SCHOEPFER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Avignon Cedex 3, Γαλλία.

  5. ETABLISSEMENT BACCHI SARL

    Γαλλία

  1. LA BORIE

    Γαλλία

  2. L'ATELIER ALPIN FROMAGERIE DE LA DURANCE

    Γαλλία

  1. SARL OLIVERIE DU COMTAT ET DES BARONNIES

    Γαλλία

  2. LES ALPAGES DE FONTANTIE

    Γαλλία

  3. BIO POLIS

    Γαλλία

  4. SELECTION JEAN VIVES

    Γαλλία

  5. FROMAGERIE LE VENTOUX

    Γαλλία

  6. DIOSCURES

    Γαλλία

  7. SERFAC

    Γαλλία

  8. SOC EXPLOIT ETS VIAN CHARLES VIAN CHARLES

    Γαλλία

  1. VVE COULOMB ET FILS

    Γαλλία

  2. DS DESSERT

    Γαλλία

    Η εταιρεία DS DESSERT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδόρπια γάλακτος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρασκεύασμα ζαχαροπλαστικής για συλλογικές εγκαταστάσεις, και παραγωγή και χονδρική πώληση. Έχει έδρα σε La Seyne-Sur-Mer, Γαλλία.

  3. DARAS INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία DARAS INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, εξαγωγη, Πρόσθετα τροφίμων, χημεια τροφιμων, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. CAMEL-IDÉE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAMEL-IDÉE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει έδρα σε France, Γαλλία.

  5. CASDA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CASDA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδόρπια γάλακτος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, μασκαρπονε, γλυκα τιραμισου, και Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Le Luc, Γαλλία.

  6. SÉLECTARÔME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.