• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βοοειδή

Αποτελέσματα για

Βοοειδή

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. BIOBEST FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BIOBEST FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοοειδή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χοίροι, Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Πρόβατα και γίδια, Χοίροι, Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Πρόβατα και γίδια. Έχει έδρα σε Orange, Γαλλία.

  2. PEPINIERES VITIPRO VAUCLUSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PEPINIERES VITIPRO VAUCLUSE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Piolenc, Γαλλία.

  3. SOCIETE DE COURTAGE EN MARCHANDISE MICHEL GUEYDON ET CIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE DE COURTAGE EN MARCHANDISE MICHEL GUEYDON ET CIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. EURL ANTOINE FAURE BRAC

    Γαλλία

    Η εταιρεία EURL ANTOINE FAURE BRAC, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοοειδή. Έχει έδρα σε Crots, Γαλλία.

  5. SAVATIER SELECTION

    Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STATION AVICOLE DU LAC

    Γαλλία

  2. GAEC GAUDY

    Γαλλία

  3. FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μοσχάρια και βοοειδή για σφαγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοδινο κρεας, Αρνί, τελετουργικη σφαγη, και χαλαλ. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. 41880987700016

    Γαλλία

    Η εταιρεία 41880987700016, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μοσχάρια και βοοειδή για σφαγή. Έχει έδρα σε Chorges, Γαλλία.