• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιοτεχνολογία

Αποτελέσματα για

Βιοτεχνολογία

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HTS BIO

    Γαλλία

    Η HTS BIO θέτει στη διάθεσή σας τη βιολογική λύση για την επεξεργασία των οικιακών, των βιομηχανικών και των τυχαίων ρύπων. Επεξεργασία υδάτων, επεξεργασία PCB, επεξεργασία υδαρούς κοπριάς, κατασκευή και συσκευασία κατά παραγγελία. Και εσείς και οι πελάτες σας, επωφεληθείτε από μια γκάμα αποτελεσματικών και οικολογικών προϊόντων καθαρισμού, τα οποία σχεδιάστηκαν για να ανταποκριθούν στο κοινό μας όραμα για αειφόρο ανάπτυξη. Προϊόντα με βάση δραστικές ουσίες φυσικής προέλευσης (αιθέρια έλαια, βιολογικός επιφανειοδραστικός παράγοντας…).

  2. GERME S.A.

    Γαλλία

    Η εταιρεία GERME S.A., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιοτεχνολογίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικροβιολογια, και βιοχημεία, περιβάλλον - επιστημονική μελέτη. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. OZ BIOSCIENCES FRANCE & EUROPE

    Γαλλία

    Η εταιρεία OZ BIOSCIENCES FRANCE & EUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιοτεχνολογίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογία - μελέτες και έρευνες, και αντιδραστηρια για εργαστηρια. Έχει έδρα σε Marseille Cedex 09, Γαλλία.

  4. MANE INVESTISSEMENTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MANE INVESTISSEMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοτεχνολογίες, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Βιοτεχνολογίες, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Le Bar Sur Loup, Γαλλία.

  5. POLE DE COMPETITIVITE

    Γαλλία

    Η εταιρεία POLE DE COMPETITIVITE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοτεχνολογίες, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Βιοτεχνολογίες, και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει έδρα σε Aix En Provence Cedex, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LILIAN BERILLON

    Γαλλία

    Η εταιρεία LILIAN BERILLON, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιοτεχνολογίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Jonquières, Γαλλία.

  2. INNATE PHARMA

    Γαλλία

    Η εταιρεία INNATE PHARMA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιοτεχνολογίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια, και Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. LABORATOIRE AGRICOLE ROUSSIERE BEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABORATOIRE AGRICOLE ROUSSIERE BEC, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιοτεχνολογίες. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

  4. PRONEEM

    Γαλλία

    Η εταιρεία PRONEEM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιοτεχνολογίες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.