• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικα πλαστικα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικα πλαστικα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SICOMIN

    Γαλλία

    Σύνθεση και κατασκευή εποξειδικών συστημάτων. Οι δραστηριότητες μας κινούνται γύρω από έξι μεγάλες οικογένειες προϊόντων : εποξειδικά συστήματα, ενισχυτικά, υλικά, φορτία, υλικά ξεκαλουπώματος και αναλώσιμα. Παράγουμε για όλους τους τομείς δραστηριότητας χρησιμοποιώντας σύνθετα υλικά : αεροναυπηγική, οικοδομή, αθλητισμός και αναψυχή, τέχνες και παραστάσεις, πολιτική μηχανική και πράσινες ενέργειες. Η Sicomin είναι στην υπηρεσία διεθνούς πελατείας εδώ και πάνω από 25 χρόνια.

  2. PLAST1JECT

    Γαλλία

    Η εταιρεία PLAST1JECT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την βιομηχανία μεταφορικών μέσων. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.

  3. AMBIANCE GAZON - L ARTISAN JARDINIER

    Γαλλία

    Η εταιρεία AMBIANCE GAZON - L ARTISAN JARDINIER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία ενδυμάτων. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  4. ONE TOO

    Γαλλία

    Η εταιρεία ONE TOO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την βιομηχανία μεταφορικών μέσων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Saint-jeannet Les Plans, Γαλλία.

  5. AGENCEMENT MOUSSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AGENCEMENT MOUSSE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RESOLTECH

    Γαλλία

    Η εταιρεία RESOLTECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Eguilles, Γαλλία.

  2. 3 D PLAST

    Γαλλία

    Η εταιρεία 3 D PLAST, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. VANOPLAST

    Γαλλία

    Η εταιρεία VANOPLAST, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  4. DELTA BAIE PRODUCTION PVC

    Γαλλία