• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιολογικοι χυμοι φρουτων

Αποτελέσματα για

Βιολογικοι χυμοι φρουτων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HERBIOLYS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Herbiolys Laboratoire ιδρύθηκε το 2004 μετά από συνάντηση βοτανολόγων, ειδικών εθνικών βοτανολόγων και συγκομιδών που είχαν το ίδιο πάθος για το φυτικό κόσμο. Ειδικός στα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών από την γαλλική χλωρίδα, το εργαστήριο υιοθετεί εξ αρχής έναν πρωτότυπο παραγωγικό τρόπο : τα φυτά, τα οποία συλλέγονται από συγκομιδές παραγωγούς εταίρους της επιχείρησης, υποβάλλονται απευθείας σε διαβροχή στον τόπο συγκομιδής προκειμένου να διατηρήσουν όλες τις ιδιότητες τους και τον ενεργητικό τους δυναμικό. Η Herbiolys Laboratoire υποστηρίζει μια ισχυρή δεοντολογία προωθώντας μια βιώσιμη και μελετημένη συγκομιδή, χρησιμοποιώντας γυάλινα δοχεία και ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, περιορίζοντας την περιβαλλοντολογική της επίπτωση, χάρη σε έναν όσο πιο εφικτό τοπικό ανεφοδιασμό και προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Γαλλία από εμάς, στις Άπω-Αλπεις, και κατέχουν πιστοποίηση από τις Nature & Progrès, βιολογική καλλιέργεια και είναι ετικεταρισμένα.

  2. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge
  3. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

  4. EQUATEUR FRUITS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EQUATEUR FRUITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Τροπικά φρούτα, Χυμοί φρούτων, Φρούτα, Τροπικά φρούτα, εξωτικα φρουτα, και Χυμοί φρούτων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. SE DES ETS PELASSY

    Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LA RESERVE JUAN PINS

    Γαλλία

  2. CONFIT DE PROVENCE

    Γαλλία

    Παρασκευαστής βιολογικών, διαιτητικών, ελαφρών μαρμελάδων καθώς και υπαίθρου. Με κύριο όνομα ή με τοπικές, εθνικές και διεθνείς μάρκες, εμφανίζονται τόσο σε GMS όσο και σε ειδικευμένα δίκτυα. Παράγουμε στο Puyricard περίπου 20.000 βαζάκια την ημέρα είτε πάνω από 1.500 τόνους/έτος. Παραδοσιακές μέθοδοι προετοιμασίας και παρασκευής μαρμελάδων. Προτείνουμε επίσης μία σειρά μαγειρικών συνοδευτικών "les Confits Gourmands". Με παρουσία στη SIAL στο Παρίσι.