• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιολογικά καλλυντικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HERBIOLYS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Herbiolys Laboratoire ιδρύθηκε το 2004 μετά από συνάντηση βοτανολόγων, ειδικών εθνικών βοτανολόγων και συγκομιδών που είχαν το ίδιο πάθος για το φυτικό κόσμο. Ειδικός στα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών από την γαλλική χλωρίδα, το εργαστήριο υιοθετεί εξ αρχής έναν πρωτότυπο παραγωγικό τρόπο : τα φυτά, τα οποία συλλέγονται από συγκομιδές παραγωγούς εταίρους της επιχείρησης, υποβάλλονται απευθείας σε διαβροχή στον τόπο συγκομιδής προκειμένου να διατηρήσουν όλες τις ιδιότητες τους και τον ενεργητικό τους δυναμικό. Η Herbiolys Laboratoire υποστηρίζει μια ισχυρή δεοντολογία προωθώντας μια βιώσιμη και μελετημένη συγκομιδή, χρησιμοποιώντας γυάλινα δοχεία και ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, περιορίζοντας την περιβαλλοντολογική της επίπτωση, χάρη σε έναν όσο πιο εφικτό τοπικό ανεφοδιασμό και προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Γαλλία από εμάς, στις Άπω-Αλπεις, και κατέχουν πιστοποίηση από τις Nature & Progrès, βιολογική καλλιέργεια και είναι ετικεταρισμένα.

  2. PÔLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge
  3. L'ÂNE QUI BULLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη σαπουνιού με γάλα γαϊδούρας, επεξεργασμένα εν ψυχρώ, καθώς και έλαια, βάλσαμοι και φυτικές κρέμες. Τα έλαια και οι βάλσαμοι παρασκευάζονται στο εργαστήρι μας, στο αγρόκτημα μας, ενώ οι κρέμες επεξεργάζονται από ένα μικρό εταίρο εργαστήριο, από το φρέσκο και βιολογικό γάλα από τους όνους της Âne Qui Bulle.

  4. ALEYRIA COSMÉTIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALEYRIA COSMÉTIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Βιοκαλλυντικά - προϊόντα, σαπουνια, και Παραγωγή σαπουνιού. Έχει έδρα σε Velaux, Γαλλία.

  5. BALQIS FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BALQIS FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαια για μασαζ. Έχει έδρα σε Hyeres, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TADE PAYS DU LEVANT

    Γαλλία

    Η Tadé Pays du Levant είναι μια γαλλική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη διανομή γνήσιου σαπουνιού Χαλεπίου, το οποίο παρασκευάζεται στη Συρία εδώ και πάνω από 25 χρόνια, και προτείνει μια μεγάλη συλλογή παραδοσιακών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης της Μεσογείου: σαπούνια Χαλεπίου, Μασσαλίας, έλαια περιποίησης, κρέμες για τα χέρια, υγρά σαπούνια, αλουνίτης, ελαφρόπετρες, ανδρικά προϊόντα περιποίησης, κερί αποτρίχωσης, κολόνια, γαλακτώματα σώματος, αρωματικά σαπούνια…. Τα φυσικά ή πιστοποιημένα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ καλλυντικά μας συνοδεύονται από μια πολυποίκιλη γκάμα αξεσουάρ μπάνιου: γάντι από ύφασμα κρεπ Kessa, λούφα, γάντι από δέρμα κατσίκας, φυσικό μετάξι, ταινία απολέπισης, σιζάλ, καθώς και βάση για σαπούνι, βάση βούρτσας, σαπουνοθήκη, πινέλα ξυρίσματος, foota... Θα βρείτε επίσης τις οικολογικές και οικονομικές λύσεις μας για τη συντήρηση των λευκών ειδών και του σπιτιού, σε συνδυασμό με μαύρο σαπούνι, τριμμένο σαπούνι, σκόνες και σαπούνια αφαίρεσης λεκέδων, καθαριστικό Pierre d’argent. Τα σαπούνια και το τριμμένο σαπούνι Χαλεπίου διατίθενται συσκευασμένα, χωρίς επωνυμία ή χύδην

  2. LILLY EN PROVENCE

    Γαλλία

    Η Lilly en Provence αποτελεί καρπό τριών διάσημων καλλιτεχνών, για τους οποίους φημίζεται το εργαστήριο: του Cadentia που είναι γνώστης της αρωματοποιίας, του Savonnier Marseillais που είναι γνώστης της σαπωνοποιίας και του Cat Caroff που είναι καλλιτέχνης στη γραφιστική. Τα προϊόντα Lylli en Provence αποτελούν απόδειξη ποιότητας χάρη στην πείρα των τριών ιδρυτών τους, καθώς και χάρη στην επιλογή των καλύτερων φυσικών συστατικών στον πλανήτη. Η εταιρεία επεξεργάζεται μόνη της τις σειρές των προϊόντων της, από φυσικά αιθέρια έλαια φρούτων, ανθέων και φυτών, έως αιθέρια έλαια, εκ των οποίων τα πιο αγνά, για τη διατήρηση της αυθεντικής και απόλυτης ποιότητας... Βιοδιασπώμενα, με σεβασμό προς το περιβάλλον και την οικονομία, χωρίς χρωστικές και χωρίς δοκιμές σε ζώα. Η Lilly en Provence είναι μια θηλυκή και σύγχρονη γκάμα δημιουργιών, καθώς και μια γκάμα εκχυλισμάτων αρωμάτων, αρωμάτων αρωματισμού χώρου, υγρών σε σπρέι για μαξιλάρια ύπνου και αρωμάτων για λευκά είδη.

  3. ARÔMA'PLANTES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ARÔMA'PLANTES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, και φυτοθεραπεια. Έχει έδρα σε Sault, Γαλλία.

  4. LES BOUQUETS DU VENTOUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES BOUQUETS DU VENTOUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα, eau de toilette, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Δώρα επιχειρήσεων, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Αρώματα, eau de toilette, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Δώρα επιχειρήσεων, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Sault, Γαλλία.

  5. NA&T STORY COSMÉTIQUES BIO EN PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία NA&T STORY COSMÉTIQUES BIO EN PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικές κρέμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, κρεμες για περιποιηση προσωπου, φυσικά καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  1. SYDELLA LABORATOIRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SYDELLA LABORATOIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιρυτιδικές κρέμες, και Αιθέρια έλαια 100% φυσικά. Έχει έδρα σε Revest-Des-Brousses, Γαλλία.

  2. LES JUMENTS DU VENTOUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES JUMENTS DU VENTOUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπουάν, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Σαμπουάν, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, φρεσκο γαλα, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Saint Christol, Γαλλία.

  1. OLIKARI

    Γαλλία

    Η εταιρεία OLIKARI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα τροφιμα, και αιθερια ελαια. Έχει έδρα σε Cagnes Sur Mer, Γαλλία.

  2. BEAUTÉ SIMPLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BEAUTÉ SIMPLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Draguignan, Γαλλία.

  3. ADME

    Γαλλία

    Η εταιρεία ADME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιθέρια έλαια, και ενωσεις εισαγωγικων/ εξαγωγικων επιχειρησεων. Έχει έδρα σε Le Tignet, Γαλλία.

  4. LE SECRET NATUREL

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE SECRET NATUREL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλυντικά. Έχει έδρα σε BOLLENE, Γαλλία.

  5. UNE OLIVE EN PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία UNE OLIVE EN PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Maussane Les Alpilles, Γαλλία.

  6. PULPE DE VIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PULPE DE VIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. LA PHOCEENNE DE COSMETIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA PHOCEENNE DE COSMETIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε SALON DE PROVENCE, Γαλλία.

  8. BIO PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BIO PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. NADIR

    Γαλλία

    Η εταιρεία NADIR, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. COSMÉTIQUE EN PROVENCE

    Γαλλία

  3. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

  4. ACANTHIS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εργαστήριο παρασκευής εξειδικευμένο σε ότι αφορά τα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών γαλλικής χλωρίδας, το εργαστήριο Acanthis προσφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, στα μέτρα τους, την γκάμα των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και διαιτητικών προϊόντων ή φυτικά εκχυλίσματα για λογαριασμό τρίτων. Διαμορφωτής του φυτικού περιβάλλοντος, το εργαστήριο Acanthis ελέγχει όλη την αλυσίδα ανάπτυξης ενός προϊόντος: από την εύρεση των πρώτων υλών, βιολογικής ή φυσικής προέλευσης και τοπικής παραγωγής κατά προτίμηση, μέχρι την παρασκευή και συσκευασία του τελικού προϊόντος στα μέτρα του πελάτη στους χώρους μας, στην καρδιά των ορεινών Άλπεων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης σας συνοδεύει στην σύνθεση, στα μέτρα σας, του προϊόντος, στην αναζήτηση των ενεργών φυτικών συστατικών και σας παρέχει συμβουλές όσον αφορά την τεχνική και νομοθετική πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001 v 2015, παρασκευάζουμε τηρώντας τις αρχές της HACCP και τα πρότυπα BPF για καλλυντικά και φάρμακα.

  5. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

    Γαλλία

    Η Algovital ειδικεύεται στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης και βιολογικών καλλυντικών όπως έλαια, αλοιφές ή τζελ. Χάρη στα 40 χρόνια μας πείρα και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι παραγωγοί αιθέριων ελαιών της Γαλλίας και όλου του κόσμου, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σε αιθέρια έλαια 100% φυσικής προέλευσης, αγνά και πιστοποιημένα βιολογικά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες εφαρμογές, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, φάρμακα, αρώματα και αρωματοθεραπεία. Τα έλαια μας συσκευάζονται σε μεταλλικά βαρέλια 1 κιλού ως 1 τόνο. Αναγνωρισμένος προμηθευτής, είμαστε σε θέση να σας συνοδέψουμε σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις αρχικές μελέτες ως τους τελικούς αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η ALGOVITAL επεμβαίνει δυναμικά από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν. Το εργαστήριο μας έρευνας και ανάπτυξης προσφέρει την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα του ώστε να σας συνθέσει ποιοτικά προϊόντα στα μέτρα σας.

  6. FRANCE BEAUTE INDUSTRIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Προωθώντας την Moorthérapie, η Rémy Laure δίνει μια καινότομη απάντηση στους προβληματισμούς αισθητικής σε σχέση με το περιβάλλον. Η Moorthérapie εκμεταλλεύεται τα μοναδικά οφέλη της γης για να ισορροπήσει το δέρμα και να επαναφέρει την αρχική του ομορφιά. Η επιχείρηση προσφέρει φυσικά προϊόντα με βάση ορυκτά για να φροντίσει το δέρμα σας. Ως πρωτοπόρος, η επιχείρηση σημάδευσε την βιομηχανία εγκαινιάζοντας την μαύρη μάσκα το 1971. Η Rémy Laure ξεχωρίζει χάρη στον πρωτοπόρο της ρόλο στην χρήση ιχνοστοιχείων και ορυκτών στα προϊόντα της. Η πρωτοπόρος αυτή προσέγγιση τεκμηριώνει την συνεχή της δέσμευση στην ένταξη των τελευταίων επιστημονικών εφευρέσεων για να εξασφαλίσει βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Έτσι, η Rémy Laure τοποθετείται ως μια επιχείρηση που προσφέρει μια εμπειρία ομορφιάς η οποία συνδυάζει το φυσικό πλούτο με την πρόοδο. Από την ίδρυση της, η Rémy Laure εκτιμά μεν τα τεχνικά προτερήματα αλλά προπαντός τα ανθρώπινα προτερήματα των πελατών της, οι οποίοι, εκφράζουν, μένοντας πιστοί στο σήμα, την δέσμευση τους με την φίρμα. Ο αυξανόμενος αριθμός των ινστιτούτων ομορφιάς που προσφέρουν τα προϊόντα Rémy Laure σε περισσότερες από 20 χώρες αποδεικνύει τον αυξανόμενο ενδιαφέρον των γυναικών για την Moorthérapie. Με μια παρουσία στην αγορά της ομορφιάς και των αρωμάτων από το 1921, η ίδια οικογένεια διαχειρίζεται την επιχείρηση και εγγυάται έτσι σταθερότητα, πιστότητα και ποιότητα στους πελάτες της.

  7. NEV

    Γαλλία

    Η εταιρεία NEV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικα προϊοντα, βιολογικο μελι, και καινοτομα προϊοντα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  8. MELINA M COSMETIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MELINA M COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλυντικά προϊόντα, κρεμες για περιποιηση προσωπου, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Καλλυντικά προϊόντα, και καλλυντικα με βαση φυσικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Menton, Γαλλία.

  9. LA SAVONNERIE DU PILON DU ROY

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA SAVONNERIE DU PILON DU ROY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα καλλυντικα, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, εργαστηριο καλλυντικων προϊοντων, και Παραγωγή σαπουνιού. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

29 Επιχειρήσεις