• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αρωματικα ελαια

Αποτελέσματα για

Αρωματικα ελαια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Το ελαιοτριβείο ιδρύθηκε στην Βενς το 1972 από τον επώνυμο του ιδρυτή, τον François Roméo, και κατάφερε υπό το ίδιο όνομα να δημιουργήσει και να αναπτύξει με την πάροδο του χρόνο διάφορες ποικιλίες ελαιόλαδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας, φρουτώδης γεύση, δυναμικότητα και μια εκλεπτυσμένη φυτική νότα, το λάδι François Roméo γοητεύει έναν ευρύ κοινό. Το εμπορικό σήμα François Roméo έχει αναγνωριστεί από τους καταναλωτές ως μια εγγύηση σοβαρότητας και ποιότητας, χάρη στα έλαια του που προέρχονται από τα καλύτερη παραγωγικά μέρη της Μεσογείου.Συσκευασμένα αποκλειστικά στην Τοσκάνη, στην Lucca της Ιταλίας, υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τόσο χημικούς όσο και οργανοληπτικούς. Ανεξάρτητα εγκεκριμένα από το διεθνές συμβούλιο ελαιοπαραγωγών εργαστήρια αναλαμβάνουν τακτικά αυτούς τους ελέγχους. Ως κάτοχος μια συνταγής ελαιόλαδου ή οποία επεξεργάστηκε αποκλειστικά από το 1972, το εμπορικό σήμα François Roméo αναγνωρίζεται με μεγάλη επιτυχία. Αποτελεί την πρώτη επιλογή μεγάλων εμπορικών σημάτων της ευρείας διανομής, πολλών ιδιωτών καθώς και μεγάλων εστιατορίων που εμπιστεύονται την ποιότητα του ελαίου François Roméo. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  2. LE PETIT GRASSOIS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LE PETIT GRASSOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα κερια, αρωματικα κερια, εξατομικευμενα αρωματα, αιθερια ελαια, Κερί για κεριά, Φιτίλια για κεριά, Αρώματα για κεριά, αρωματικα ελαια, και αρωματα αερα. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.

  3. ADS FOOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία ADS FOOD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα ελαια, μαρινατα, μπαχαρικα για τροφιμα, και σαλτσες και καρυκευματα. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. ATTRACTIVE SCENT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Attractive Scent, επιχείρηση που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Γκρας, εξειδικεύεται από το 2018 στον σχεδιασμό αρωμάτων. Η δυναμική και καταρτισμένη μας ομάδα η οποία κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα της αρωματοποιίας είναι σε θέση να σας προτείνει λύσεις για να δημιουργήσετε ή να διανέμετε τα αρώματα σας. Δημιουργήσαμε κυρίως μια γκάμα 100% φυσικών αρωμάτων με πιστοποίηση COMOS. Αναζητάμε πάντα την καινοτομία για να σχεδιάσουμε πρωτότυπα αρώματα. Διαθέτουμε έτσι έναν σύγχρονο εξοπλισμό αιχμής προκειμένου να μειώσουμε τους χρόνους παραγωγής και να διευρύνουμε την προσφορά μας ενώ προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Εκτελούμε στα ίδια μας τα εργαστήρια αυστηρούς ελέγχους των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την σύνθεση των αρωμάτων μας. Επίσης, χάρη στο λογισμικό μας, εξασφαλίζουμε την ιχνηλασιμότητα τους. Πέρα από την περιοχή της πόλης Γκρας, δημιουργήσαμε έναν δίκτυο προμηθευτών σε όλο τον κόσμο.

  5. TADE PAYS DU LEVANT

    Γαλλία

    Η Tadé Pays du Levant είναι μια γαλλική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη διανομή γνήσιου σαπουνιού Χαλεπίου, το οποίο παρασκευάζεται στη Συρία εδώ και πάνω από 25 χρόνια, και προτείνει μια μεγάλη συλλογή παραδοσιακών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης της Μεσογείου: σαπούνια Χαλεπίου, Μασσαλίας, έλαια περιποίησης, κρέμες για τα χέρια, υγρά σαπούνια, αλουνίτης, ελαφρόπετρες, ανδρικά προϊόντα περιποίησης, κερί αποτρίχωσης, κολόνια, γαλακτώματα σώματος, αρωματικά σαπούνια…. Τα φυσικά ή πιστοποιημένα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ καλλυντικά μας συνοδεύονται από μια πολυποίκιλη γκάμα αξεσουάρ μπάνιου: γάντι από ύφασμα κρεπ Kessa, λούφα, γάντι από δέρμα κατσίκας, φυσικό μετάξι, ταινία απολέπισης, σιζάλ, καθώς και βάση για σαπούνι, βάση βούρτσας, σαπουνοθήκη, πινέλα ξυρίσματος, foota... Θα βρείτε επίσης τις οικολογικές και οικονομικές λύσεις μας για τη συντήρηση των λευκών ειδών και του σπιτιού, σε συνδυασμό με μαύρο σαπούνι, τριμμένο σαπούνι, σκόνες και σαπούνια αφαίρεσης λεκέδων, καθαριστικό Pierre d’argent. Τα σαπούνια και το τριμμένο σαπούνι Χαλεπίου διατίθενται συσκευασμένα, χωρίς επωνυμία ή χύδην

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BLEU D'ARGENS

    Γαλλία

    Το αποστακτήριο Bleu d’Argens παράγει αιθέρια έλαια και αποστάγματα λεβάντας, θυμαριού, φασκόμηλου και ύσσωπου στις εγκαταστάσεις του από το 2004 και από το 2009 παρασκευάζει φυσικά αρωματικά μείγματα ευεξίας. Χάρη στη μεγάλη της ποικιλία σε 100% φυσικά καλλυντικά, η επιχείρηση μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της. Η επιχείρηση προτείνει επίσης και άλλα προϊόντα από την ορεινή γη, όπως ξύδι, γλυκά και αφεψήματα. Η κύρια δραστηριότητα της Bleu d’Argens είναι η παραγωγή αιθέριου ελαίου λεβάντας ΠΟΠ, ενώ ειδικεύεται επίσης σε καλλυντικά και αρωματικά μείγματα από 100% φυσικά συστατικά για το σώμα και την ευεξία: κρέμες ενυδάτωσης και επανόρθωσης, προϊόντα μασάζ και απολέπισης, αφρόλουτρα και σαπούνια. Η επωνυμία Bleu d’Argens απολαμβάνει την εκμετάλλευση λεβάντας ΠΟΠ από την περιοχή Haute Provence από το 2005 και το 2015 έλαβε τη διάκριση Slow cosmétique **

  2. BORDAS S.A.S.

    Γαλλία

    Η εταιρεία BORDAS S.A.S., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, και αρωματικα προϊοντα. Έχει έδρα σε ALLAUCH, Γαλλία.

  3. V. MANE FILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία V. MANE FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Le Bar-Sur-Loup, Γαλλία.

  4. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

    Γαλλία

    Εδώ και ορισμένα χρόνια, το εργαστήριο μας, που βρίσκεται στην Νότια Γαλλία, κοντά στην πόλη Αβινιόν, μελετά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων. Το εργαστήριο σας προτείνει να επεξεργαστεί μια ή περισσότερες φυσικές αρωματικές συνθέσεις σύμφωνα με την συγγραφή σας υποχρεώσεων.Διανέμουμε αιθέρια έλαια για τις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμάκων και κτηνιατρικής καθώς και στα φαρμακεία. Υλοποιούμε επίσης συνδυασμούς αιθέριων ελαίων για να συνδυάζουμε τις αποδεδειγμένες βιολογικές δραστηριότητες (αδυνάτισμα, ενυδάτωση...) στις οσφρητικές ελκυστικές μορφές. Κατόπιν αίτησης, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές συνθέσεις (χωρίς αλλεργιογόνα, πιστοποιημένες κατά Ecocert, ...). Έχουμε τον εσωτερικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή όλων των φυσικών ελέγχων, όπως πυκνότητα, δείκτης διάθλασης, οπτική απόκλιση...ότι χαρακτηρίζει φυσικά το αιθέριο έλαιο.Επίσης, διαθέτουμε χρωματογραφία σε αέρια φάση με μαζικό φασματόμετρο στην συνέχεια για τον εντοπισμό των μορίων.'Όσον αφορά τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και κλασικά μας αιθέρια έλαια, δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως, τόσο στην Νότια Αφρική, όσο και στον Καναδά, την Κίνα ή την Ινδονησία. Στόχος είναι να βρούμε για εσάς την πρώτη ύλη ποιότητας.