• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αρωματικά

Αποτελέσματα για

Αρωματικά

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. ATTRACTIVE SCENT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Attractive Scent, επιχείρηση που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Γκρας, εξειδικεύεται από το 2018 στον σχεδιασμό αρωμάτων. Η δυναμική και καταρτισμένη μας ομάδα η οποία κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα της αρωματοποιίας είναι σε θέση να σας προτείνει λύσεις για να δημιουργήσετε ή να διανέμετε τα αρώματα σας. Δημιουργήσαμε κυρίως μια γκάμα 100% φυσικών αρωμάτων με πιστοποίηση COMOS. Αναζητάμε πάντα την καινοτομία για να σχεδιάσουμε πρωτότυπα αρώματα. Διαθέτουμε έτσι έναν σύγχρονο εξοπλισμό αιχμής προκειμένου να μειώσουμε τους χρόνους παραγωγής και να διευρύνουμε την προσφορά μας ενώ προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Εκτελούμε στα ίδια μας τα εργαστήρια αυστηρούς ελέγχους των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την σύνθεση των αρωμάτων μας. Επίσης, χάρη στο λογισμικό μας, εξασφαλίζουμε την ιχνηλασιμότητα τους. Πέρα από την περιοχή της πόλης Γκρας, δημιουργήσαμε έναν δίκτυο προμηθευτών σε όλο τον κόσμο.

  2. PARFUM & PROJET

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Parfum & Projet προέκυψε από την βούληση της ιδρύτριας της, την Claudine Roublot, να προσφέρει αρώματα προσβάσιμα σε όλους. Η εργασία της σε επιχειρήσεις και οίκους παγκόσμιας φήμης όπως οι Parfumerie Fragonard, Diptyque, Ladurée, le Fouquet’s Paris, Barney’s NY, Marks&Spencer ή Anthropologie, την βοήθησε ώστε να αποκτήσει γνώση σε ότι αφορά την αγορά και τους διάφορους φορείς. Ο απόλυτος της έλεγχος σε όλη την δημιουργική αλυσίδα καθώς και το δίκτυο της προμηθευτών και έμπιστων ανταποκριτών, όλοι εξειδικευμένοι στον τομέα της αρωματοποιίας, είναι στη διάθεση σας προκειμένου να δημιουργήσετε το άρωμα σας στα μέτρα σας. Εδώ και 9 χρόνια, προσφέρει την τεχνογνωσία της στις φίρμες της έτοιμης ένδυσης και αξεσουάρ, σε καταστήματα concept, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, σε πρακτορεία επικοινωνίας, δημιουργία σήματος, επιρροής και διοργάνωσης εκδηλώσεων, προσφέροντας τους μια ετοιμοπαράδοτη λύση...την άριστη υπογραφή με οσφρητικό μάρκετινγκ. Η Parfum & Projet επιλέγει τους καλύτερους τεχνίτες σε όλα στα στάδια του σχεδιασμού και συνδυάζει την τεχνογνωσία τους ώστε να δημιουργήσει έναν τελικό προϊόν ανώτατης ποιότητας, απόλυτα συμβατό με την προσωπικότητα σας: Άρωμα, Eau de Parfum, Eau de Toilette, Ομίχλη για το σώμα και τα μαλλιά, άρωμα και αποσμητικό χώρου. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. CORIALYS

    Γαλλία

    Δημιουργός αρωμάτων και eau de toilette για τον άνδρα και τη γυναίκα, δημιουργός συστατικών αρωματοποιίας για τον άνδρα και τη γυναίκα, δημιουργός αρωματικών συστατικών. Ζητούνται διανομείς για όλο τον κόσμο. Με έδρα στο Grasse της Γαλλίας, η Corialys δημιουργεί κατά παραγγελία κάθε είδους αρωματικά συστατικά, αρώματα και eau de toilette για άνδρες και γυναίκες.

  4. APA ATELIER DE PRODUCTIONS AROMATIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία APA ATELIER DE PRODUCTIONS AROMATIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και αρωματικά. Έχει έδρα σε St Cezaire Sur Siagne, Γαλλία.

  5. REYNAUD & FILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία REYNAUD & FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικά. Έχει έδρα σε Saint Didier, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LE PARFUM CITOYEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Le Parfum Citoyen είναι ο πρώτος οίκος αρωμάτων που ιδρύθηκε μέσα από μια πρωτοβουλία πολιτών και με συμμετοχική χρηματοδότηση, ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει όνομα στον κόσμο της ομορφιάς αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίον παρασκευάζεται, εκλαμβάνεται και αγοράζεται ένα άρωμα. Η Le Parfum Citoyen ανατρέπει όλους τους παλιούς τρόπους της παραδοσιακής αρωματοποιίας, δημιουργώντας αρώματα πολυτελείας, τα οποία παρασκευάζονται τοπικά, με υπεύθυνο τρόπο, χωρίς χρήση απάνθρωπων μεθόδων και πωλούνται στη σωστή τιμή. Το κάθε άρωμα αναπτύσσεται με γνώμονα μια σύγχρονη οσφρητική εμπειρία, από το σαγηνευτικό French Fatale μέχρι το προκλητικό Princesse Rebelle, προκειμένου να αναδείξει την προσωπικότητά σας ή να εκφράσει το πώς νιώθετε την κάθε στιγμή! Κάθε άρωμα έχει το στυλ του, τον χαρακτήρα του και το πάθος του. Η Le Parfum Citoyen αναδύθηκε μέσα από ένα ιστορικό εργαστήριο στην περιοχή της πόλης Γκρας και πετυχαίνει σήμερα να συνδυάσει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, διατηρώντας μια τεχνογνωσία που περνάει από γενιά σε γενιά από το 1888. Το επίπεδο της αφοσίωσής μας στη λεπτομέρεια, το πάθος μας και ο σεβασμός μας για την παραδοσιακή τεχνογνωσία της Γαλλίας είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τη μαζική παραγωγή. Τα προϊόντα της Le Parfum Citoyen είναι διαθέσιμα μέσα από ένα δίκτυο περισσότερων από 400 καταστημάτων σε περισσότερες από 11 χώρες, όπως και στη Γαλλία: Nocibé, Blissim, Μουσείο του Λούβρου κ.λπ. και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Το 2023 η εταιρεία αρχίζει να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της και για τον τομέα των αρωματικών χώρου, λανσάροντας μιας κολεξιόν από υψηλής ποιότητας αρωματικά κεριά, φτιαγμένα στο χέρι από 100% φυτικό κερί, τα οποία παρασκευάζονται στο τοπικό κηροποιείο μας στην Grasse en Provence.

  2. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  3. S&B PROVENCE / LES CIRIERS DE PROVENCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S&B PROVENCE / LES CIRIERS DE PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη χειροτεχνίας, Είδη χειροτεχνίας, κερια απο καθαρο κερι, αρωματικα κερια, διακοσμητικα κερια, φυσικα κερια, κερια κατα παραγγελια, κερια για τελετες, και φυτικα κερια. Έχει έδρα σε Gréasque, Γαλλία.

  4. MAYLIS DELICES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAYLIS DELICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευή κεριών, αρωματικα κερια, καλλιτεχνικα κερια, και χρωματιστα κερια. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  5. CIRES LAFONT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CIRES LAFONT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θήκες διαφόρων τύπων - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεριά, Κεριά, αρωματικα κερια, κερια απο καθαρο κερι, και Εφαρμογές διαδικασίας παραγωγής. Έχει έδρα σε Brignoles, Γαλλία.

  1. LE PETIT GRASSOIS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LE PETIT GRASSOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα κερια, αρωματικα κερια, εξατομικευμενα αρωματα, αιθερια ελαια, Κερί για κεριά, Φιτίλια για κεριά, Αρώματα για κεριά, αρωματικα ελαια, και αρωματα αερα. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.

  2. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

    Γαλλία

    Εδώ και ορισμένα χρόνια, το εργαστήριο μας, που βρίσκεται στην Νότια Γαλλία, κοντά στην πόλη Αβινιόν, μελετά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων. Το εργαστήριο σας προτείνει να επεξεργαστεί μια ή περισσότερες φυσικές αρωματικές συνθέσεις σύμφωνα με την συγγραφή σας υποχρεώσεων.Διανέμουμε αιθέρια έλαια για τις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμάκων και κτηνιατρικής καθώς και στα φαρμακεία. Υλοποιούμε επίσης συνδυασμούς αιθέριων ελαίων για να συνδυάζουμε τις αποδεδειγμένες βιολογικές δραστηριότητες (αδυνάτισμα, ενυδάτωση...) στις οσφρητικές ελκυστικές μορφές. Κατόπιν αίτησης, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές συνθέσεις (χωρίς αλλεργιογόνα, πιστοποιημένες κατά Ecocert, ...). Έχουμε τον εσωτερικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή όλων των φυσικών ελέγχων, όπως πυκνότητα, δείκτης διάθλασης, οπτική απόκλιση...ότι χαρακτηρίζει φυσικά το αιθέριο έλαιο.Επίσης, διαθέτουμε χρωματογραφία σε αέρια φάση με μαζικό φασματόμετρο στην συνέχεια για τον εντοπισμό των μορίων.'Όσον αφορά τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και κλασικά μας αιθέρια έλαια, δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως, τόσο στην Νότια Αφρική, όσο και στον Καναδά, την Κίνα ή την Ινδονησία. Στόχος είναι να βρούμε για εσάς την πρώτη ύλη ποιότητας.

  1. WAKHAN AA - RÉGLISSE BIO

    Γαλλία

    Παραγωγός τροφίμων από τα όρη της Ιμαλάια ως τον τελικό πελάτη, χωρίς μεσάζοντες. χονδρική πώληση φυτών ιατρικής χρήσης και αρωματικών φυσικών φυτών και άγριων όπως η γλυκόριζα, γλυκοριζικό οξύ και γλαβριδίνη, σαφράν, σουσάμι, κύμινο, κορίανδρο, σπόρος μαυροσουσάμου, άνθος από Malva sylvestris, κ.λπ. Από το 2018, η εταιρεία, προκειμένου να εξασφαλίσει την ιχνηλασιμότητα του εργοστασίου, υλοποίησε ένα σύστημα στο οποίο όλες οι συγκομιδές διατηρούν ένα "φάκελο συγκομιδής".

  2. LE CABRI D'OR

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE CABRI D'OR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βότανα φαρμακευτικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα βοτανα. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  3. INP - PARFUMS

    Γαλλία

    Η εταιρεία INP - PARFUMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα αρωμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξατομικευμενα αρωματα, αρωματικα κερια, και αρωματα αερα. Έχει έδρα σε toulon, Γαλλία.

  4. AROMATES LES MERIDIENNES

    Γαλλία

    Η εταιρεία AROMATES LES MERIDIENNES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα βοτανα. Έχει έδρα σε Brignoles, Γαλλία.

  5. LESFLACONSDHYGIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LESFLACONSDHYGIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαση αρωματικου λιβανιου, λιβανι, και ηλεκτρονική μπουτίκ. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  6. SEOLYS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEOLYS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Καφές και τσάι, Βότανα φαρμακευτικής χρήσης, αρωματικα βοτανα, Φρούτα αποξηραμένα, Καφές και τσάι, και Βότανα φαρμακευτικής χρήσης. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. V. MANE FILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία V. MANE FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Le Bar-Sur-Loup, Γαλλία.

  8. SA FABRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA FABRE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Αρωματικά καρυκεύματα, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Pierrefeu Du Var, Γαλλία.

  1. LA BASTIDE DES AROMES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA BASTIDE DES AROMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα κερια, και αξεσουαρ για κομμωτηρια. Έχει έδρα σε Saint Cezaire Sur Siagne, Γαλλία.

  2. ROSE ET MARIUS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROSE ET MARIUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα κερια. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  3. EROAD

    Γαλλία

    Η εταιρεία EROAD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη χειροτεχνίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεριά, φυσικα κερια, αρωματικα κερια, Δημιουργία αρωμάτων, και Κεριά. Έχει έδρα σε Le Muy, Γαλλία.

  4. ADS FOOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία ADS FOOD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα ελαια, μαρινατα, μπαχαρικα για τροφιμα, και σαλτσες και καρυκευματα. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  5. LAMPRIEN PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LAMPRIEN PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θυμαρι, αρωματικα βοτανα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και κονσερβες. Έχει έδρα σε Sénas, Γαλλία.

  6. ROBERTET SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROBERTET SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Παρασκευάζονται αρωματικά εκχυλίσματα, και Αρωματοποιία - αιθέρια έλαια και αρωματικές ουσίες. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  7. BORDAS S.A.S.

    Γαλλία

    Η εταιρεία BORDAS S.A.S., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, και αρωματικα προϊοντα. Έχει έδρα σε ALLAUCH, Γαλλία.

  8. PROVENCE TRADITION

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROVENCE TRADITION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  9. CEPASCO

    Γαλλία

    Η εταιρεία CEPASCO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιπεριές και καυτές πιπεριές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Gémenos Cedex, Γαλλία.

  10. LE GRAND RUBREN

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE GRAND RUBREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα λικερ. Έχει έδρα σε Barcelonnette, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αρωματικά

Αριθμός αποτελεσμάτων.

54 Επιχειρήσεις