• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αιθουσες συνεδριων

Αποτελέσματα για

Αιθουσες συνεδριων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HOTEL EDEN **

    Γαλλία

    Ξενοδοχείο Logis de France με 3 τζάκια στη Martigues. Θέα στο λιμάνι, 5 λεπτά από τις παραλίες της μπλε ακτής και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο της Μασσαλίας. Δωρεάν σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο στο δωμάτιο. Επισκεφθείτε τη Βενετία της Προβηγκίας. Η μπλε ακτή είναι γοητευτική και αυθεντική. Αυτή η ακτή μήκους 25 χλμ. ανάμεσα στον όρμο της Μασσαλίας και τον κόλπο του Fos, χωρίζει τη λίμνη Berre και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Η καρδιά της χτυπά στην Martigues. Το ξενοδοχείο Eden βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσφέρει θέα στη μαρίνα που κόβει την ανάσα. Δύο βήματα από το κέντρο.

  2. LE RELAIS IMPERIAL

    Γαλλία

    Ξενοδοχείο Le Relais Impérial, γαστρονομικό εστιατόριο Alpes Maritime, Κυανή Ακτή, στο Saint Vallier de Thiey στα 10 λεπτά από την πόλη Grasse. Alpes Maritime, Κυανή Ακτή, παγκόσμια πρωτεύουσα της αρωματοποιίας, μισή ώρα μόνο από τη θάλασσα και τα παραθεριστικές της εγκαταστάσεις, σε ένα ήσυχο και ιστορικό χωριό που φημίζεται για το κλίμα του σε υψόμετρο 730 μ.

  3. BAOLI

    Γαλλία

  4. ETOILE DE LA VALENTINE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETOILE DE LA VALENTINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.