• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΈμπορος χονδρικής
  1. SAS MERCURYA TRADING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

  2. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. PMP CLIMABLOC

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PMP CLIMABLOC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, Οικοδομικά υλικά, Κατασκευές από σκυρόδεμα, Οικοδομικά υλικά, Οικοδομικά υλικά, και Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Château Arnoux Saint Auban, Γαλλία.

  4. LA PLATEFORME CHR

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA PLATEFORME CHR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματη εξόφληση - συστήματα, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, Αυτόματη εξόφληση - συστήματα, και επίπλωση εστιατορίων. Έχει έδρα σε Les Arcs, Γαλλία.

  5. SAS EFD

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS EFD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητική περιποίηση - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα πρεσοθεραπειας, ραδιοσυχνοτητες, και δημιουργία φυσαλίδων. Έχει έδρα σε Mandelieu-La Napoule, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INDUSTRIE SYSTEMES

    Γαλλία

    Η εταιρεία INDUSTRIE SYSTEMES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα, και Πιστόλια βαφής και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Pélisanne, Γαλλία.

  2. SOCIETE AIXOISE DE MATERIEL (SAM)

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE AIXOISE DE MATERIEL (SAM), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Les Milles, Γαλλία.

  3. LENOIR OCCASION

    Γαλλία

    Η εταιρεία LENOIR OCCASION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων μηχανηματων, και Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Montauroux, Γαλλία.

  4. SUD FINISSEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SUD FINISSEURS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός οδοποιίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα ασφαλτοστρωσης για οδικες κατασκευες. Έχει έδρα σε CAMARET SUR AIGUES, Γαλλία.

  5. SOCIETE DE DISTRIBUTION DE MATERIEL AGRICOLE (SDMA) SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE DE DISTRIBUTION DE MATERIEL AGRICOLE (SDMA) SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Entraigues, Γαλλία.

  1. A.M.SUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία A.M.SUD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. AITEC BUREAUTIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AITEC BUREAUTIQUE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - μικροϋπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεομοιότυπα (φαξ), Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων, Τηλεομοιότυπα (φαξ), και Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  1. JEAN COINTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία JEAN COINTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Gap, Γαλλία.

  2. C.I.C.M.A FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία C.I.C.M.A FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Trigance, Γαλλία.

  3. COMPTOIR REGIONAL ACHAT METAUX PRECIEUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPTOIR REGIONAL ACHAT METAUX PRECIEUX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοσμηματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κοσμηματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. JSA

    Γαλλία

    Η εταιρεία JSA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει έδρα σε Roquefort La Bedoule, Γαλλία.

  5. EQUIPEMENT BUREAU MODERNE

    Γαλλία

    Η εταιρεία EQUIPEMENT BUREAU MODERNE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Fréjus, Γαλλία.

  6. FERREN MATERIEL

    Γαλλία

    Η εταιρεία FERREN MATERIEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  7. NEW TECH

    Γαλλία

    Η εταιρεία NEW TECH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων. Έχει έδρα σε Sorgues, Γαλλία.

  8. GRANDS MOULINS STORIONE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GRANDS MOULINS STORIONE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. FRANCE BOISSONS TOULON

    Γαλλία

  2. PRESTIGE BUREAUTIQUE

    Γαλλία

  3. ELIE LAUGIER

    Γαλλία

  4. ETABLISSEMENTS ANDRE BOIS

    Γαλλία

  5. MARITIME MARSEILLAISE POUR LA SIDERURGIE

    Γαλλία

  6. ESTORNEL ROLLAND

    Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια