• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοσμηματοπωλειο

Αποτελέσματα για

Κοσμηματοπωλειο

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΈμπορος χονδρικής
  1. TASSANARY ET ROMETINO

    Γαλλία

    Η εταιρεία TASSANARY ET ROMETINO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, Φο μπιζού, Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, και Φο μπιζού. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

  2. PREMIUM TEMPO

    Γαλλία

    Η εταιρεία PREMIUM TEMPO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, Φο μπιζού, Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία, και Φο μπιζού. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  3. FROJO SOC

    Γαλλία

    Η εταιρεία FROJO SOC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. SARL OLIVIA INTERNATIONAL

    Γαλλία

  5. A L'ILE D'OR

    Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DOUX DEVELOPPEMENT

    Γαλλία

  2. LOUIS JULIAN & FILS

    Γαλλία

  3. AUBRY SA

    Γαλλία

  4. SARL BIJOUTERIE SANTINI

    Γαλλία

  5. SOC BARICHELLA

    Γαλλία

  1. SARL EUROPE GOLD OR

    Γαλλία

  2. BERNARD TORDJMANN

    Γαλλία

  1. ETABLISSEMENT ROGER GUIDICI

    Γαλλία

  2. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

    Γαλλία

    Εισαγωγέας και χονδρικός προμηθευτής σε ζαφείρια, σμαράγδια, ρουμπίνια, γρανάτες, spessartite, tsavorite, κόκκινος σπινέλιος, αστεροειδείς λίθοι, όλοι οι πολύτιμοι λίθοι και οι λεπτές πέτρες, παραδίδουμε στους πελάτες μας κοσμηματοπωλεία, χρυσοχοεία, και αναλύουμε όλες τις αιτήσεις. Σας προσκαλούμε στην ιστοσελίδα μας www.frediani.fr για να δείτε τη μεγάλη γκάμα πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων: γρανάτης, σμαράγδια, ζαφείρια, ρουμπίνια, τανζανίτης, τουρμαλίνης, οπάλιο, περίδοτο, σπινέλιο, ακουαμαρίνη, αμέθυστος κ.λπ.